Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EPILOG MUČNOG SLUČAJA

FOTO/VIDEO Poznato tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu: Oglasila se policija, priveli 22-godišnjaka

Slavonski Brod: ​Privođenje državljanina Ukrajine (22) osumnjičenog za ubojstvo sunarodnjaka
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/11
25.04.2024.
u 08:58

Potvrđena je sumnja da je kazneno djelo počinio 22-godišnji ukrajinski državljanin, dok se tri osobe (strani državljani) ne dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela te su puštene na slobodu", javlja policija.

Dovršeno je kriminalističko istraživanje zbog ubojstva 47-godišnjeg državljanina Ukrajine u Slavonskom Brodu. Nakon što je 23. travnja u kući u Brodu pronađeno tijelo 47-godišnjaka, privedeno je više osoba, a policija sada javlja da je većina njih puštena na slobodu. Za ubojstvo je osumnjičen jedino 22-godišnjak.

"Potvrđena je sumnja da je kazneno djelo počinio 22-godišnji ukrajinski državljanin, dok se tri osobe (strani državljani) ne dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela te su puštene na slobodu.

Policijski službenici su 22-godišnjaka (sinoć u 21 sati) uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske", javlja policija.

VIDEO: Slavonski Brod: ​Privođenje državljanina Ukrajine (22) osumnjičenog za ubojstvo sunarodnjaka

Podsjetimo, sve osobe su, kako navodi RTL Danas, ukrajinski državljani i građevinski radnici koji su nedavno stigli u Hrvatsku. Ubijeni i privedeni poznavali su se od ranije. "Malo je šokantno, radnici, oni su malo popili, navodno da se slavio rođendan od toga pokojnika tako da što se dalje dešavalo ne znam", rekao je Nikola Zastrižni, predstavnik ukrajinske nacionalne manjine u Brodsko-posavskoj županiji. 

FOTO: ​Privođenje državljanina Ukrajine (22) osumnjičenog za ubojstvo sunarodnjaka

Slavonski Brod: ​Privođenje državljanina Ukrajine (22) osumnjičenog za ubojstvo sunarodnjaka
1/9

VEZANI ČLANCI:

 

Komentara 7

Avatar El_Delinquente
El_Delinquente
11:28 25.04.2024.

Pa ovi dezerteri će ili biti ubuduće ići kandidirati za njihovog predsjednika ili će osnovati desnu stranku kao DP kod nas. Ako se ide našim mjerilima.

DU
Deleted user
09:26 25.04.2024.

Građevinski radnici iz Ukrajine? Vojno sposobni, a rade ovdje. A mi milijarde trošimo na njihovu vojsku? Tko je tu lud?

Avatar messerschmidt
messerschmidt
09:54 25.04.2024.

Gledam ih svaki dan u vlaku, samo vade limenke iz džepova i dudlaju, a mi im šaljemo naoružanje i plaćamo opstanak njihovog režima. Ne treba zatrpavati sud ovim slučajem, odmah u kombi i na istočnu frontu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije