Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EPILOG MUČNOG SLUČAJA
Povratak na članak

FOTO/VIDEO Poznato tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu: Oglasila se policija, priveli 22-godišnjaka

Potvrđena je sumnja da je kazneno djelo počinio 22-godišnji ukrajinski državljanin, dok se tri osobe (strani državljani) ne dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela te su puštene na slobodu", javlja policija.

Komentari 7

Avatar El_Delinquente
El_Delinquente
11:28 25.04.2024.

Pa ovi dezerteri će ili biti ubuduće ići kandidirati za njihovog predsjednika ili će osnovati desnu stranku kao DP kod nas. Ako se ide našim mjerilima.

VL
DU
Deleted user
09:26 25.04.2024.

Građevinski radnici iz Ukrajine? Vojno sposobni, a rade ovdje. A mi milijarde trošimo na njihovu vojsku? Tko je tu lud?

VL
Avatar messerschmidt
messerschmidt
09:54 25.04.2024.

Gledam ih svaki dan u vlaku, samo vade limenke iz džepova i dudlaju, a mi im šaljemo naoružanje i plaćamo opstanak njihovog režima. Ne treba zatrpavati sud ovim slučajem, odmah u kombi i na istočnu frontu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.