Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
intervju: Nikola Grmoja

Sve što sam tvrdio prije izbora pokazalo se točnim. Rekao sam otvoreno Penavi: 'Ivane, biraj'

05.05.2024.
u 07:00

"Nismo mi povjerovali HDZ-u, ni Tomislavu Karamarku ni Andreju Plenkoviću, nego smo preuzeli odgovornost jer su građani to od nas tražili povjerenjem koje su nam dali na izborima"

Komentara 79

CR
crocro
07:47 05.05.2024.

Sve što je tvrdio prije izbora pokazalo se lažnim. Izborni gubitnici žele postati izborni pobjednici. Tako da se udruže i lijevi i desni, žuti, crveni, zeleni, samo s jednim ciljem a to je zauvijek srušiti HDZ s vlasti, oformiti saborskuu većinu, poništiti zakonito i ustavno donesene odluke Sabora i Vlade, a kada se ponište odluke i maknu Turudića s pozicije glavnoga državnoga odvjetnika, onda bi organizirali "prave i legalne" izbore. Znači samo bi željeli saborsku većinu za rušenje odluka, a zaboravljaju da bi i na tim njihovim novim izborima izborni pobjednik opet bio HDZ koji bi formirao Sabor i Vladu i opet poništio odluke privremene saborske većine te sve vratio na staro. I sada bi se po njihovom narod trebao uvući u začarani krug i da oni taj narod vrte oko maloga prsta. Kako im to uopće pada na pamet zauvijek odstraniti i to trenutačno, izbornog pobjednika. Što bi im narod rekao da to pokušaju. Oni se ne bi bojali odmazde naroda. Priznajte poraz i dajte podbjednicima da vode državu. A vi se i dalje zajedno "koljite" u tom neprirodnom savezu u oporbi.

Avatar grbadeva
grbadeva
08:08 05.05.2024.

Tako je jako sve znao, a osam saborskih mjesta. Čudno. Koliko su tek znali oni sa šezdesetijednim sabornikom.

ŠS
Štap sa glavom
08:19 05.05.2024.

Grmoja bi kao premjer sam kritizirao svoju vladu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije