Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhićen je

Žestoki obračun: Zadranin (53) premlatio mladića zbog duga i teško ga ozlijedio

Zadar: Suđenje Dušku Tanaskoviću za ubojstvo na Zrću
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/4
03.05.2024.
u 10:36

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja 53-godišnjak je jučer, 02. svibnja predan u pritvorsku jedinicu policije.

Postupajući po prijavi 23-godišnjeg hrvatskog državljanina, policijski službenici Policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 53–godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za protupravnu naplatu i tešku tjelesnu ozljedu.

- Muškarca se sumnjiči da je 30. travnja u jutarnjim satima u Zadru na gradskom predjelu Voštarnica, zbog prethodno narušenog međusobnog odnosa te poradi novčanog duga koji je 23-godišnjak imao prema njemu,  verbalno i fizički napao, udarajući ga i raznim predmetima. Ozlijeđenom 23-godišnjaku je pružena liječnička pomoć u zadarskoj bolnici gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede.

Također, tijekom kriminalističkog istraživanja policijski službenici su utvrdili sumnju kako je 53-godišnjak u ožujku 2022. godine provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu trgovačkog društva u Zadru na Obali kneza Branimira.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja 53-godišnjak je jučer, 02. svibnja predan u pritvorsku jedinicu policije - istakla je Ivana Grbin glasnogovornica zadarske policije. 

VEZANI ČLANCI: 

>>> FOTO Znate li zašto se brodogradilište Treći maj tako zove? Imali su dobar razlog za promjenu imena

Zadar: Suđenje Dušku Tanaskoviću za ubojstvo na Zrću
1/23
Ključne riječi

Komentara 1

RS
rasta sev
22:00 04.05.2024.

Ne bi li sve ovakve likove koji su od prije poznati policiji trebalo držati po strogim nadzorom jer takvi uvijek učine recidiv i onds sve ispočetka, prevencija čini ćuda po svakom pitanju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije