Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠAN ZLOČIN NA ČRNOMERCU

Poznati detalji ubojstva u Zagrebu: Sin (28) više puta ubo majku (68), nakon ubojstva otišao u kafić

Zagreb: Sin ubio majku, očevid u tijeku
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/5
05.05.2024.
u 11:27

Nakon ubojstva osumnjičeni se udaljio iz kuće otišao do obližnjeg ugostiteljskog objekta, gdje su ga ubrzo uhitili policijski službenici i priveli na kriminalističko istraživanje, javlja policija.

Zagrebačka policija objavila je detalje ubojstva na Črnomercu. Podsjetimo, u subotu je, kako neslužbeno doznajemo, sin (28) oštrim predmetom, odnosno nožem izbo i ubio svoju 68-godišnju majku. Do sukoba je navodno došlo u obiteljskoj kući.

"Jučer, 4. svibnja u jutarnjim satima na području Črnomerca u kući, prema do sada prikupljenim informacijama, 28-godišnji član obitelji je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinji u namjeri da je liši života, uslijed kojih ozljeda je preminula na mjestu događaja. Nakon toga, osumnjičeni se udaljio iz kuće otišao do obližnjeg ugostiteljskog objekta, gdje su ga ubrzo uhitili policijski službenici i priveli na kriminalističko istraživanje.

Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodila dežurna zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Zagrebu u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave zagrebačke, Službe za očevide i kriminalističku tehniku. Nakon obavljenog očevida tijelo je prevezeno na Zavod na sudsku medicinu i kriminalistiku", priopćila je policija.           

VEZANI ČLANCI:

    

GALERIJA Ovo su najsigurnije zemlje u koje biste mogli pobjeći ako Putin doista pokrene nuklearni rat

Zagreb: Sin ubio majku, očevid u tijeku
1/20

Komentara 2

Avatar memento mori
memento mori
12:13 05.05.2024.

Ovo je Sarnavka isto upisala pod "femicid", iako postoji naziv za ubojstvo majke - matricid.

NI
niko63
11:38 05.05.2024.

Hajde uredniče još jednom pročitaj naslov koji si napisao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije