Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVEDENI SU

Pijani trojac razbijao po fast foodu u Vrgorcu: Napali i policajce, prijetili im smrću

Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći kod Jastrebarskog
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
03.05.2024.
u 23:25

Utvrđeno je da su bili pod utjecajem alkohola, pri čemu je muškarac imao koncentraciju alkohola od 1,56 promila, dok su žene imale 1,66 i 2,23 promila alkohola u krvi

Splitsko-dalmatinska policija izvijestila je o slučaju napada na policajce koji se u noći između četvrtka i petka dogodio u Vrgorcu, u fast food restoranu. Kako su objavili, sve je krenulo oko 2 sata kada je pozvana policija u restoran jer je pijani trojac, jedan muškarac i dvije žene, narušavao javni red i mir. 

- Dolaskom policijskih službenika ispred objekta je zatečen muškarac, a dvije ženske osobe su se nalazile unutar objekta. Policijski službenici uočili su da se ženske osobe nalaze u vidno alkoholiziranom stanju, te da je u objektu razbacan i razbijen dio inventara. Na ženskim osoba i u objektu policijski službenici su uočili tragove nalik na krv - objavila je policija. 

Na poziv policajaca da prestanu s razbijanjem, jedna od žena odbila je suradnju. Kada je policajac ušao u objekt, uhvatila ga je za košulju i počela ga udarati, nastojeći ga izbaciti. Policija je bila primorana upotrijebiti sredstva prisile kako bi zaustavila napad, no žena je nastavila s aktivnim otporom i vrijeđanjem, izvijestila je PU splitsko-dalmatinska.

Osim žene, i muškarac koji se nalazio izvan objekta napao je policajca, udarivši ga šakom u glavu. I nad njim su upotrijebljena sredstva prisile, no muškarac je nastavio pružati otpor i prijetiti smrću policajcima.

POVEZANI ČLANCI:

Pijani trojac na kraju je uhićen i doveden u službene prostorije. Utvrđeno je da su bili pod utjecajem alkohola, pri čemu je muškarac imao koncentraciju alkohola od 1,56 promila, dok su žene imale 1,66 i 2,23 promila alkohola u krvi. Pružena im je liječnička pomoć. Trenutno je u tijeku kriminalističko istraživanje, a policija će obaviti očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog incidenta, objavila je policija. 

>> VIDEO Usred noći raznijeli bankomat u Vukomercu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije