Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICAJCI NA TERENU

Pucnjava kraj Omiša, pet osoba privedeno

policija split
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL/Ilustracija
04.05.2024.
u 20:30

Zasad nema informacija o ozlijeđenima ni o povodu incidenta

Pet osoba privela je splitska policija nakon što su popodne dobili dojavu iz Katuna, nedaleko od Omiša, pored Šestanovca da se čuje pucnjava. Policijski službenici izvijestili su kako nije utvrđeno postoji li ozlijeđenih osoba. 

Prema prvim informacijama, hici iz vatrenog oružja ispaljeni su ispred jednog objekta, ali policija ne navodi kojeg.

"Danas u poslijepodnevnim satima zaprimljena je dojava da su se čuli pucnji ispred objekta u mjestu Katuni. Policijski službenici su odmah upućeni na teren. U službene prostorije dovedeno je pet osoba koje se dovode u vezu s događajem. U tijeku je kriminalističko istraživanje. Do ovog trenutka nismo utvrdili da u događaju ima povrijeđenih osoba", izvijestili su iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske. 

Dalmatinski portal javlja da je do pucnjave došlo u Ulici Matice hrvatske te da su im građani javili da je ondje prisutan velik broj policijskih službenika.

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Komentara 2

MA
marinalučica
02:02 05.05.2024.

Može biti masa povrijeđenih osoba, a nijedna ozlijeđena.

RS
rasta sev
21:55 04.05.2024.

Jesu li od prije poznati policiji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije