Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Nedelišću

Policajcima koji su ga tražili zaprijetio replikom američke jurišne puške

Varaždin: U prenoćištu za beskućnike nožem ozlijedila tri osobe
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
03.05.2024.
u 10:26

Oduzeta mu je Airsoft puška, model M4 A1 Carabine, kalibra 6 mm. Radi se o iznimno kvalitetnoj replici američke jurišne puške koja je posebno prilagođenoj bliskoj borbi i borbi unutar objekata

Policija je sinoć oko 2 sata nakon ponoći u Štamparskoj ulici u Nedelišću kod Čakovca prilikom službenog postupanja prema drugoj osobi uočila nepoznatog muškarca s puškom u ruci. Zbog mraka im se izgubio iz vida, pa je brzo oformljen tim sastavljen od pripadnika Interventne jedinice policije i drugih policijskih službenika koji su krenuli u potragu za njim. - Nešto prije 3 sata u Uskoj ulici kroz prozor jedne od obiteljskih kuća, na ulicu je iskočio muškarac s puškom u ruci te prijeteći uzviknuo prema policijskim službenicima. Prema njima je okrenuo pušku i pritom je repetirao. Odvažnom i nadasve prisebnom reakcijom policijski službenici uspjeli su uz primjenu sredstava prisile svladati muškarca te ga uhititi i privesti u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje. Provjerom identiteta utvrđeno je kako se radi o 28-godišnjaku - izvijestila je danas Policijska uprava međimurska.

Oduzeta mu je Airsoft puška, model M4 A1 Carabine, kalibra 6 mm. Radi se o iznimno kvalitetnoj replici američke jurišne puške koja je posebno prilagođenoj bliskoj borbi i borbi unutar objekata. Takva puška svojim vanjskim izgledom nimalo ne odudara od originala.

VEZANI ČLANCI:

 - Policijski službenici u iznimno složenoj i zahtjevnoj situaciji, sukladno načelu razmjernosti, prema napadaču primijenili najblaže sredstvo prisile te time postigli cilj postupanja. Najvažnije od svega, osigurali su da u opisanom događaju nitko nije stradao - kažu u policiji.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 28-godišnjakom utvrđeno kako je počinio kazneno djelo napada na službenu osobu, pa je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

FOTOGALERIJA Spektakl na hrvatskom nebu: Pogledajte kako su Rafalei letjeli iznad Šibenika, Zadra, Čakovca

Varaždin: U prenoćištu za beskućnike nožem ozlijedila tri osobe
1/19
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije