Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI TUGUJU

Tragična smrt navijača u Belgiji! Hitna pomoć reanimirala ga je na tribinama, ali nije mu bilo spasa

Europa Conference League - Play-Off - First Leg - Union Saint-Gilloise v Eintracht Frankfurt
JOHANNA GERON/REUTERS
25.04.2024.
u 19:40

"Ovo je tužna večer. Naše misli su sa obitelji i prijateljima navijača. U ovakvim trenucima, nogomet je nebitan", kazao je vidno potreseni trener Anderlechta, Brian Riemer

Nemile vijesti stižu s belgijskih nogometnih terena. U petome kolu završne faze tamošnjeg prvenstva Anderlecht je s uvjerljivih 3:0 svladao Cercle Brugge. Međutim, velika je pobjeda pala u drugi plan zbog nesretnog slučaja koji se dogodio na tribinama. Tijekom prvog dijela utakmice jednom od navijača Anderlechta je pozlilo.

Hitna pomoć brzo je reagirala, a dio tribine je zatvoren kako bi liječnička ekipa mogla biti što efikasnija u pružanju pomoći unesrećenom. Navijača su reanimirali pa potom prevezli u obližnju bolnicu. Nakon utakmice u javnost je izašla nesretna vijest. Navijač je preminuo u bolnici, piše HBL.

"Ovo je tužna večer. Jednom od naših navijača nenadano je pozlilo. Prevezen je u bolnicu i tamo je preminuo. Naše misli su sa obitelji i prijateljima navijača. U ovakvim trenucima, nogomet je nebitan", kazao je vidno potreseni trener Anderlechta, Brian Riemer, nakon utakmice.

VIDEO Davor Šuker s partnerom otvorio restoran u Las Vegasu

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije