Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURSKI MEDIJI PIŠU

Livaković na pragu novog velikog transfera? Uskoro bi mogao napustiti Tursku

Europa Conference League - Quarter Final - First Leg - Olympiacos v Fenerbahce
Foto: LOUISA GOULIAMAKI/REUTERS
1/4
25.04.2024.
u 18:39

Odlazak Dominika Livakovića počeo se najavljivati nakon nereda na gostovanju kod Trabzonspora. Najprije je nepoznatim predmetom pogođen u lice, a nakon što su navijači provalili na teren, jedan je hrvatskog vratara udario šakom

Vratar hrvatske nogometne reprezentacije, Dominik Livaković, mogao bi na kraju aktualne sezone napustiti Fenerbahče i potpisati za Olympiacos, piše turski Fotospor. Grčki i turski klub posljednji su se put susreli u četvrtfinalu Konferencijske lige kada je Olympiacos izbacio Fenerbahče. Jedan od igrača koji su u tom uspjehu odigrali najveću ulogu bio je vratar Konstantinos Tzolakis, ali pobudio je i i interes većih klubova.

Grčki klub shvaća da bi ovoga ljeta za Tzolakisa mogli dobiti pozamašnu svotu te su krenuli u traženje njegove zamjene. Opcija je Livaković, a prema pisanju turskih medija odšteta bi mogla iznositi između četiri i šest milijuna eura. Livaković je u posljednje vrijeme suočen s puno problema u Turskoj koji nadilaze samu formu i performanse u utakmicama. Primjerice, prije nekoliko je tjedana na gostovanju kod Trabzonspora, navijači su provalili na teren i fizički napali Livakovića i njegove suigrače.

VIDEO Dominik Livaković u velikom problemu. Treba li ovo zabrinuti Dalića? 'Navijači su mu okrenuli leđa'

Nešto prije toga, liječnici su morali izaći na teren nakon što mu je u devetoj minuti sudačke nadoknade s tribina u glavu doletio nepoznat predmet i raskrvario mu lice. U kaosu koji je uslijedio, netko od navijača je Livakovića udario šakom u lice. Upravo se nakon tih događaja počelo pisati od potencijalnom odlasku hrvatskog reprezentativnog vratara. 

Turski mediji su se raspisali kako je već tada poželio napustiti Tursku. Prema njihovim navodima u svlačionici stadiona u Trabzonsporu se "tresao od straha" i govorio kako je završio s Turskom, kako tamo više ne može biti i da želi otići. Priča u turskim medijima završava intervencijom trenera Ismail Kartala i njegovog stožera koji su ga uspjeli umiriti.

GALERIJA Dinamo porazio Lokomotivu i privremeno preuzeo vrh tablice

Europa Conference League - Quarter Final - First Leg - Olympiacos v Fenerbahce
1/6

Komentara 5

ŽE
Žegarni
21:53 25.04.2024.

Veliki transfer za Grčku??? U Olympiakos???? Pa mogao je odmah i u Moldaviju na "veliki transfer".

KU
kublajkhan
10:31 26.04.2024.

Turska naklapanja

Avatar volim fritule
volim fritule
22:07 25.04.2024.

poslije Turske mislio sam nemože gore ali sam se prevario, možda c.zvezda za kraj karijere

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije