Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTVORIO DUŠU

Svjetska ikona borila se s teškom depresijom: 'Izgubio sam životnu radost, nisam osjećao baš ništa'

MLS: Preseason-Inter Miami CF at Vissel Kobe
Naoki Nishimura/REUTERS
04.05.2024.
u 12:10

U dresu Barcelone ispisao je povijest te osvojio pregršt trofeja, dok je s reprezentacijom Španjolske osvojio svjetsko te dva europska prvenstva.

Legendarni Andres Iniesta činio je zajedno s Xavijem ponajbolji vezni red u povijesti nogometa, Barcelona je igrala tika-taku upravo na pogon dva sjajna Španjolca. Iniesta je još uvijek aktivan u Ujedinjenim Arapskim Emiratima gdje nastupa za Emirates Club, dok se Xavi umirovio i glavni je trener Barcelone. Andres je svojedobno otvorio dušu i priznao kako je imao problema s depresijom i to mjesec i pol dana prije početka svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine. 

GALERIJA Prepoznajete li legendu u šetnji Zagrebom?

MLS: Preseason-Inter Miami CF at Vissel Kobe
1/7

- Odlučio sam govoriti o svom mentalnom zdravlju i borbi protiv depresije. Znam da sam javna osoba, ali morao sam reći neke stvari onakve kakve jesu. Nikada nisam razmišljao o tome hoće li me netko nazvati ludim ili slabim - rekao je Iniesta.

- Kada sam se borio s depresijom, najbolji dio dana bio mi je kada bih popio tabletu i otišao na spavanje. U depresiji gubiš životnu radost. Legnem u krevet, zagrlim ženu, a čini mi se kao da grlim jastuk. Nisam osjećao ništa. Još uvijek idem na terapije jer moram imati mir sam sa sobom. - ispričao je slavni nogometaš.

VEZANI ČLANCI:

U dresu Barcelone ispisao je povijest te osvojio pregršt trofeja, dok je s reprezentacijom Španjolske osvojio svjetsko te dva europska prvenstva. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije