Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLCI PIŠU

Laporta u suzama govorio o Xaviju. Barcelona s legendom na klupi gleda prema idućoj sezoni

FC Barcelona Press Conference
Foto: ALBERT GEA/REUTERS
1/4
25.04.2024.
u 17:23

"Zrači entuzijazmom, samopouzdanjem i darežljivošću. Barcelonini navijači morali bi biti ponosni na trenera kojeg imaju", rekao je Joan Laporta o treneru Xaviju Hernandezu

Legenda Barcelone Xavi Hernandez u srijedu je objavio kako će ipak ostati na klupi katalonskog kluba i nakon kraja aktualne sezone. Ranije je najavio da će po njenom završetku naputiti klub, ali predomislio se zbog igrača, piše Mundo Deportivo. "Ogromna podrška igrača bila je ključ za Xavijev ostanak. Od prvog dana mnogi igrači su odlazili kod Xavija u ured i pokušavali ga natjerati da se predomisli", pišu Katalonci.

Klupu Barcelone Xavi je preuzeo u studenom 2021. godine, a ugovor mu traje do ljeta 2025. godine. Ova sezona nije osobito uspješna za klub. Ispali su u četvrtfinalu Lige prvaka protiv PSG-a, a nakon poraza u El Clasicu na ljestvici španjolskog prvenstava zaostaje 11 bodova za Real Madridom. Težak poraz od Athletic Bilbaa u finalu Kupa kralja izbacio ih je i iz tog natjecanja.

GALERIJA Šok na Parku prinčeva: Barcelona povela u Parizu, Katalonci iznenadili Mbappéa i društvo

FC Barcelona Press Conference
1/8

Prema svemu sudeći, ova sezona je otpisana i preostaje im tek što prije krenuti u pripreme za iduću. U četvrtak je u klubu održana konferencija za medije na kojoj su bili Xavi i predsjednik Joan Laporta. Upravo je Laporta bio posebno emotivan, a dok je govorio o Xaviju rasplakao se.

"Još jednom mi je potvrđeno ono u što sam i ranije bio čvrsto uvjeren, za trenera imamo nevjerojatnu osobu koja na sve druge prenosi 'cule' osjećaj koji svaki čovjek u Barceloni mora imati. Zrači entuzijazmom, samopouzdanjem i darežljivošću. Barcelonini navijači morali bi biti ponosni na trenera kojeg imaju", rekao je Laporta.

VIDEO Barcelona u problemima; Istražuju ih zbog korupcije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije