Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DERBI NA RUJEVICI

Dinamo se oglasio uoči derbija i poslao poruku navijačima

Rijeka i Dinamo remizirali na Rujevici
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/3
05.05.2024.
u 19:02

Rijeka i Dinamo igrat će još dvaput kako bi odlučili o pobjedniku Hrvatskog kupa (15. i 22. svibnja), a večerašnji derbi mogao bi biti ključan u konačnom ishodu ove sezone HNL-a

Dinamo i Rijeka na Rujevici igraju derbi 33. kola Hrvatske nogometne lige. Zagrebačka je momčad trenutačno prva na ljestvici sa 72 bodova, no domaćini večerašnjeg susreta imaju tek bod manje. Plavi su nanizali čak osam pobjeda, dok je Rijeku čelne pozicije koštao gorak poraz od Lokomotive u prošlome kolu (3:1). 

Dvije su se momčadi do sada susreli tri puta, a bolje je prošao Dinamo. U oba maksimirska susreta slavili su pobjede, dok je jedini do sada odigrani susret na Rujevici završio bez pobjede. Dinamu to donosi bolji omjer koji će biti presudan ukoliko nakon posljednjeg kola momčadi budu bodovno poravnate.

VIDEO Georg Koch: Imam rak, borim se za život, a na Dinamo bih došao i pješice!

Uoči susreta Dinamo je na društvenim mrežama objavio poruku za svoje navijače. Uz fotografije slavlja gola na prošlom susretu u Rijeci napisali su: "I krv svoju za plavu boju!"

Brojni navijači došli su na stadion koji je rasprodan vrlo brzo nakon puštanja karti u prodaju. Momčadi će nakon derbija igrati još tri utakmice. Dinamo se suočava s Osijekom, Slaven Belupom i Rudešom, dok Rijeku čekaju Varaždin, Osijek i Slaven Belupo. Osim toga, Rijeka i Dinamo igrat će još dvaput kako bi odlučili o pobjedniku Hrvatskog kupa (15. i 22. svibnja).

GALERIJA Lokomotiva srušila Rijeku! (3:1) Šotiček zabio u posljednjim minutama za potpuni poraz gostiju

Rijeka i Dinamo remizirali na Rujevici
1/36

Komentara 1

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
22:32 05.05.2024.

da je sudac ovako pokrao hajduk ili rijeku te da je bio nas...razapeli bi ga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije