Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njegova najveća podrška

Tko je tajanstvena supruga Nikole Grmoje? Radi kao profesorica, a danas imaju poseban razlog za slavlje

Foto: Instagram
1/6
05.05.2024.
u 15:53

Nikola Grmoja sa suprugom Pavom danas slavi 17. godišnjicu braka

Naš političar Nikola Grmoja usred političke drame oko stvaranja koja i dalje traje ima razlog za slavlje. On i njegova samozatajna supruga Pava Grmoja slave 17. godišnjicu braka, a tim povodom političar je na društvenoj mreži Instagram objavio njihovu fotografiju s vjenčanja na kojoj si stavljaju prstenje.

- 5. svibnja 2007. 17 godina - napisao je u opisu i dodao emotikon srca. Uz fotografiju sa suprugom je postavio i pjesmu "You Do Something To Me". U opis je stavio samo datum vjenčanja i podsjetio da je u braku 17 godina. “Nek van je sretno i blagoslovljeno cijelog života u zdravlju,ljubavi i sreći”, “Čestitam od srca”, “Sretna i blagoslovljena godišnjica od srca”, poručili su im pratitelji u komentarima ispod objave.

 

GALERIJA: Pogledajte fotografije Nikole Grmoje i njegove supruge Pave Grmoje

1/6

 

O ljubavi i braku ovog para ne zna se mnogo. No ipak, poznato je da su se upoznali i zaljubili tijekom studija. U svom braku dobili su kći, a Nikola se nerijetko zna pohvaliti obiteljskim objavama, a najčešće one budu posvećene supruzi kojoj posveti i romantične opise.

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

FOTO Prijateljica Kate Middleton: 'Prolaze pakao, slomljena sam, nadam se da...'

1/24

 

Inače, Pava Grmoja radi kao nastavnica engleskog jezika u Osnovnoj školi Stjepana Radića u Metkoviću. Ako se prisjetimo, prije tri godine je Nikola točno u svibnju 2021., objavio njihovu zajedničku fotografiju, isto povodom godišnjice braka te napisao: - Nismo danas zajedno na godišnjici braka, ali sve znaš - napisao je tada emotivno hrvatski političar. 

 

VIDEO: Baby Lasagna ekskluzivno za Večernji list: Kako se osjećam? Gladan sam...

Komentara 7

DA
damascus
21:07 05.05.2024.

Da nije i ona dobila posao u školi u Metkoviću, isto kao i Grmoja kojemu je natječaj namjestio, prema vlastitim riječima, tadašnji župan Jambo.

ŽE
Žegarni
17:35 05.05.2024.

Jedno dijete, mašala ko bi rekao. Pa Nikola se mora naokolo drekat, svađati pametovati, nema tu vremena za "praviti obitelj".

MA
marinalučica
19:35 05.05.2024.

Oni nemaju kći nego kćer.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije