Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 90. MINUTI

VIDEO Andrej Kramarić je opet zabio! Pogledajte fantastičan gol koji bi se mogao pokazati ključnim

GER, 1. FBL, TSG 1899 Hoffenheim vs RB Leipzig
Foto: EXPA/ Eibner/ Memmler
1/2
03.05.2024.
u 22:31

Hoffenheim je sada sedmi na ljestvici sa 40 bodova, koliko ima i osmi Freiburg

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Andrej Kramarić pogotkom u 90. minuti osigurao je bod Hoffenheimu u 1-1 (0-1) domaćem remiju protiv RB Leipziga u prvoj utakmici 32. kola njemačkog prvenstva.

Goste je u vodstvo doveo Slovenac Šeško u 38. minuti, a Kramarić je odličnim trzajem glavom u 90. u mrežu proslijedio ubačaj Bultera za konačnih 1-1. Kramariću je to 12. prvenstveni gol ove sezone, a odigrao je čitav susret.

Hoffenheim je sada sedmi na ljestvici sa 40 bodova, koliko ima i osmi Freiburg, dok deveti Augsburg zaostaje bod. RB Leipzig je četvrti sa 63 boda, jednim manje od trećeg Stuttgarta. Bayer Leverkusen je sa 81 bodom osigurao naslov prvaka.

POGODAK KRAMARIĆA POGLEDAJTE OVDJE

Standings provided by Sofascore

Komentara 1

AN
Andrenilator
14:20 04.05.2024.

Pa zna se Zagorac uvijek zabija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije