Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Večera za 5'

FOTO Milorad Casper 'začarao' ekipu magičnim jelima: 'Sve je top'

Foto: promo
1/5
25.04.2024.
u 19:13

Iluzionist Milorad 'Casper' Mišković ugostio je ekipu četvrtog dana ovotjedne 'Večere za 5'. Za svoju večeru dobio je maksimalnih 40 bodova, a njegova jela ekipa je ocijenila magičnima!

Casper je začarao svoje goste sjajnim jelima. Pripremu večere započeo je Milorad desertom 'Šuma u bijelom'. - Desert, sasvim logično šumsko voće, šlag i ne znam što će još izmađijati - komentirao je Florijan. Svoju verziju cheesecakea mađioničar je priveo kraju, a onda se bacio na glavno jelo. 'Debela Berta' izazvala je kod ekipe različite reakcije. Lignje punjene kozicama poslužio je domaćin s pečenim krumpirima.

Za kraj, Milorad se bacio na predjelo naziva 'Posljednji skok u pijat'. - Pretpostavljam da će to biti žabice - pretpostavio je Florijan, a složio se i Goran. Žablje krakove domaćin je pohao, a usto je pripremio i papaline te salatu i tartar. Veliku je pomoć pri pripremi večere domaćin imao od svoje supruge, a onda se okrenuo pripremi za dolazak gostiju. Dočekao ih je u svom mađioničarskom izdanju i tako otpočeo magičnu večer. Ekipa je odmah dobila i par trikova.

- Očekivao sam da će nas dočekati u svom stilu - pohvalio je Florijan doček. Ponudio je ekipi orahovac, rakiju od šipka, višnju i rogač s medom. - Napravio je baš vrhunski doček, bilo je top - pohvalio je domaćina Florijan. Zabavni doček nastavio se 'Posljednjim skokom u pijat' - žabljim krakovima i papalinama.

 

1/5

 

VEZANI ČLANCI:

 

- Predjelo - to je nevjerojatno, magično - pohvalio je Goran žabe i papaline. Oduševljenje nije skrivao ni Florijan. - Obožavam to jelo, a rijetko jedem - ispričao je. - Nije me teško nagovoriti, nije me se dojmilo, no probala sam žablje krakove - zaključila je, pak, Ivana svoju sagu s žabom. Uslijedila je 'Debela Berta' kao glavno jelo - punjene lignje, krumpiri i blitva, a nakon pohvala stigao je na red i desert. - Volio bih više da je bio čokoladni kolač, oduševila me izvedba svega, sve te šumske bobice - komentirao je desert Florijan. Nakon kraja večere, domaćin je ekipi udijelio i divne poklone te kao iznenađenje još jednom izveo svoje simpatične trikove, a uslijedila je i svirka dua 'Last Minute'.

 

VIDEO: Tajči zapjevala 'Dvije zvjezdice' na zabavi

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije