Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Emotivni trenuci

FOTO Maja Lena Lopatny pokazala partnera s kojim čeka kći: U visokom stupnju trudnoće

Foto: Instagram
1/18
04.05.2024.
u 21:01

Lijepa Maja Lena Lopatny pokazala je kako emotivno uživa s partnerom Karlom Šeparovićem, a s kojim čeka kćerkicu koja će im stići u lipnju

Magistra novinarstva i poduzetnica Maja Lena Lopatny napokon je na društvenoj mreži Instagram pokazala kako izgleda njezin partner s kojim čeka djevojčicu. Naime, Maja Lena je u osmom mjesecu trudnoće, a tim su povodom napravili i lijepe i emotivne fotografije kojima je pokazala i oca svog djeteta Karla Šeperovića. Iako Maja Lena povremeno na društvenim mrežama podijeli poneku fotografiju, mnoge je iznenadila objavivši tri fotografije na kojima pozira s misterioznim Karlom.

Pozornost je tom prilikom ipak ukrao trbuh Maje Lene koji je sad već jako velik pa bi nam i bez njene napomene bilo jasno da sitno broji do dolaska prinove i najljepšeg trenutka u životu kada će po prvi put u naručju držati svoju kćerkicu. Otkrila je i to da će za mjesec dana roditi. - Hvala ti živote - napisala je uz niz fotografija. 

Podsjetimo, nedavno je kći glumice Mije Begović i bivšeg vaterpolista Ronalda Lopatnyja upravo na društvenoj mreži otkrila spol bebe. Naime, Maja Lena je na Instagramu podijelila snimku na kojoj je bušenjem balona otkrila spol djeteta.  'Djevojčica ili dječak?', upitala je Maja Lena, a nakon što je probušila balon moglo se vidjeti da očekuje djevojčicu, odnosno unutrašnjost balona je bila ružičasta. - Već si sada najvoljenije biće na planeti - dodala je.

 

GALERIJA: Maja Lena Lopatny pozirala je s ocem svog djeteta Karlom Šeparovićem

1/3

 

VEZANI ČLANCI:

 

– Presretni smo, ovo su nam najljepši životni trenuci. Uistinu se osjećam blagoslovljeno, i tek sada mogu razumjeti žene koje su postale majke. Osjećaj da se jedan novi život razvija u nutrini je apsolutno očaravajući. Iznimno je pratiti sve promjene koje se događaju iz dana u dan – u tijelu, srcu i psihi. U potpunosti se razotkriva još jedan aspekt koji do sada iskustveno nisam poznavala. Nakon što je stigla i liječnička potvrda trudnoće bila sam u stanju velikog pozitivnog šoka kojeg je teško uopće objasniti, počela sam se tresti i plakati od sreće. Naravno za trenutak potpune spoznaje o samoj trudnoći ipak treba proći određeni period vremena, da osvijestiš razdoblje koje je pred tobom – rekla je ranije presretna PR stručnjakinja.

 

VIDEO: William s njom vara Kate, a njen luksuzni život je gnjusna prevara? Glasine o lijepoj markizi

Komentara 4

CI
Cikofeljo
13:21 16.05.2024.

Pa to su gospodska djeca koja ne znaju ni materinji jezik !?

Avatar Stradun
Stradun
22:18 04.05.2024.

"M.L.L: pokazala partnera s kojim čeka kći " S kojim čeka kćer !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije