Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Uspješno završen treći Migration Day u suradnji Sedmog odjela i AWS-a: AWS potvrđuje konkurentnost na hrvatskom tržištu

Migration day
25.04.2024.
u 10:16

Treći Migration Day, u organizaciji Sedmog odjela i AWS-a, uspješno je završen, ostavivši iza sebe pozitivne dojmove i potvrdivši konkurentnost IT rješenja baziranih na AWS tehnologijama. Ovogodišnji event održan je 22. travnja u Zagrebu, privukavši brojne stručnjake iz IT sektora, kao i predstavnike vodećih domaćih tvrtki zainteresiranih za implementaciju AWS tehnologija.

Marin Vidaković, CEO (Sedmi odjel) i Boris Brzac CTO (Sedmi odjel)
Foto: Migration Day

Marin Vidaković, izvršni direktor Sedmog odjela, izrazio je svoje zadovoljstvo rezultatima događaja: "Zadovoljni smo odazivom i interakcijom sudionika na ovogodišnjem Migration Dayu. Event je jasno pokazao kako se AWS rješenja sve više prepoznaju kao ključna za unaprjeđenje efikasnosti i konkurentnosti na tržištu. U Sedmom odjelu nastavljamo s misijom povezivanja poslovnih korisnika s najnovijim tehnološkim rješenjima, što ovaj event potvrđuje kao izuzetno uspješan."

Boris Brzac, tehnički direktor tvrtke, naglasio je tehničke aspekte AWS-a koji su ključni za tržište: "AWS je s razlogom vodeći hypercloud već 12 godina za redom – inovacije, širok spektar usluga, skalabilnost i sigurnost su samo neki od aspekata koji privlače velik broj korisnika. Na Migration Dayu smo imali priliku predstaviti kako implementacija AWS-a može unaprijediti operativne procese i osigurati robusnu infrastrukturu za razvoj modernih poslovnih aplikacija."

Event je uključivao niz prezentacija fokusiranih na migracijske procese, Daniel Tywonek iz AWS je u vrlo interesantnom predavanju govorio o modernizaciji kao ključnom koraku u uspostavljanju efikasnog i cjenovnog optimiziranog cloud okruženja.

Završetkom ovog uspješnog događaja, Sedmi odjel još jednom potvrđuje svoju poziciju kao lider u promicanju AWS tehnologija na domaćem tržištu, s jasnim fokusom na edukaciju i podršku tvrtkama u tranziciji prema digitalnom dobu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije