Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAKISTAN

Mladić ubio prijatelja jer je jeo hamburger njegove djevojke

Ilustracija
Pixabay/Ilustracija
25.04.2024.
u 22:22

Žrtva je podlegla teškim ozljedama na putu do bolnice

Mladić je navodno ubio svog prijatelja jer je jeo hamburger njegove djevojke, zaključak je istrage provedene u Pakistanu. Vjeruje se da je osumnjičeni Daniyal Nazeer 8. veljače napao svog prijatelja Alija Keeria u kući optuženog u Karachiju te ga upucao. 

Žrtva je podlegla teškim ozljedama na putu do bolnice. Nakon istrage koja je trajala više od dva mjeseca, istražitelji su zaključili da je Nazeer vjerojatno napao prijatelja zbog incidenta s hamburgerom, piše Daily Mail

"Daniyal se ozbiljno posvađao s Alijem oko toga zašto je bez dopuštenja pojeo pola hamburgera koji je naručen za njegovu djevojku Shaziu", kazao je istražitelj. 

U Karachiju je posljednjih godina zabilježen porast prijava nasilja. Između 2022. i 2024. u uličnom nasilju zabilježeno je 250 smrtnih slučajeva i više od 1000 ozlijeđenih.

 

GALERIJA ​Privođenje državljanina Ukrajine (22) osumnjičenog za ubojstvo sunarodnjaka
Ilustracija
1/9
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije