Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRI ZAPADNA ŠAMARA SRBIJI

Božo Kovačević: Vučić nije Tito da može provoditi politiku nesvrstanosti. Srbija sada plaća visoku cijenu

25.04.2024.
u 10:14

Prvi šamar za Vučića dogodio se prošlog tjedna kada je parlamentarna skupština Vijeća Europe izglasala potporu članstvu Kosova u svojem vijeću. Drugi je šamar predlaganje rezolucije UN-a o genocidu u Srebrenici na kojoj je radilo više država, a treći su sankcije Dodiku i suradnicima, zbog čega se plaće u Republici Srpskoj isplaćuju – na ruke

Ključne riječi

Komentara 41

Avatar El_Delinquente
El_Delinquente
11:35 25.04.2024.

Vučić kaže da je to šamaranje pobeda za Srbiju. Kaže "nas sada ne boli ruka ali njih boli ruka od silnog šamaranja. 2:0 za Srbija!"

Avatar alteralterego001
alteralterego001
11:07 25.04.2024.

Predlažem da Srbija , s obzirom da mrzi zapad, prekine sve odnose s njim i da ne koristi i vrati sve zapadno: Mercedese, BMW i ostala zapadna vozila, vrate sve i ne koriste Apple, IBM, HP, Microsoft, Google proizvode, vrate i ne koriste niti jednu odjeću i obuću brandiranu sa zapadnim markama. I da odmah preduhitrim neke komentare, nema veze što se gotovo sve to proizvodi u Kini , ipak su to zapadne kompanije.

Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
11:28 25.04.2024.

Politika na balkanu mora naucit ,da su sluga narodu,i budu,kad tad.Ako ne ,bit ce skole,opet na novo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije