Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

STOP SHOP ovoga proljeća ima sve potrebno za druženje u prirodi, aktivan odmor i dobar roštilj!

STOP SHOP
24.04.2024.
u 14:08

Tvoja neizostavna destinacija za najbolju proljetnu ponudu

S dolaskom toplijeg vremena, okrećemo se druženju u prirodi, a svaki je vikend unaprijed predodređen aktivnostima na otvorenom s našom obitelji i prijateljima. Stoga i ne čudi što je upravo proljeće obilježeno brojnim nezaobilaznim susretima, ispijanjem kava na terasama te vrhunskim roštiljem. Organizatori takvih okupljanja dobro znaju koliko je truda potrebno za pripremu hrane, nabavu namirnica te planiranje svih popratnih aktivnosti. Ipak, najveći je izazov sve potrebno pronaći na jednome mjestu. Ususret Međunarodnom prazniku rada, u domaćim kuloarima poznatijem i kao Prvom maju, mnogi od nas okreću se upravo nabavi svega što ovaj dan čini potpunim praznikom obitelji i prijatelja. Naravno, proljeće je i pravo vrijeme za dobar shopping, koji je neizostavan dio naših života, a najbolju ćeš ponudu ovih dana pronaći upravo u STOP SHOP parkovima na 13 lokacija diljem Hrvatske.

Ovoga proljeća maloprodajni je lanac pripremio brojne aktivnosti, ali i posebne pogodnosti za svoje posjetitelje – od raznih aktivacija, bogate ponude zakupaca, pa sve do proslava rođendana. Što sve STOP SHOP čini idealnim mjestom koje spaja dobar shopping i druženje s bližnjima, otkrij u nastavku!

Prvih godinu dana omiljene vinkovačke shopping oaze

Najbolju ponudu prehrambenih artikala, odjeće, obuće, proizvoda za djecu, kućne ljubimce, opremanje doma te kozmetičkih preparata i ovoga ćeš proljeća pronaći u STOP SHOP-u. Uz neizostavne proljetne aktivnosti, travanj nam donosi i veliku rođendansku proslavu. Nakon maloprodajnog parka u Daruvaru, i onaj vinkovački slavi veliki prvi rođendan. Građani Vinkovaca i okolice 27. travnja proslavit će godinu dana otkako više ne moraju brinuti za dobar shopping. Naime, upravo je tog dana 2023. godine u njihov grad došao maloprodajni park STOP SHOP Vinkovci, koji na jednome mjestu okuplja najbolju ponudu pristupačnih domaćih i stranih dobavljača najraznovrsnijih proizvoda.

Točno godinu dana od otvorenja veliki prvi rođendan vinkovački će retail park proslaviti sa svojim kupcima i posjetiteljima koje će tom prigodom počastiti brojnim pogodnostima zakupaca te slatkim iznenađenjima. Osim toga, posjetitelji će se moći okušati i u zabavnoj igri – puhanju rođendanskih svjećica, gdje će najuspješniji natjecatelj osvojiti i vrijednu nagradu. Pridruži nam se 27. travnja u STOP SHOP-u Vinkovci, Ulica Alojzija Stepinca 201, a posjeti nas i na preostalih 12 lokacija u Hrvatskoj te uživaj u pristupačnoj kupovini namijenjenoj svima.

Mjesto koje spaja vrhunsku ponudu, pristupačnu kupovinu i najbolju zabavu za cijelu obitelj

Posljednjih nekoliko godina upravo su retail parkovi postali omiljeno odredište za zadovoljenje shopping potreba sve većeg broja hrvatskih građana, a pritom se STOP SHOP istaknuo kao jedan od vodećih lanaca retail parkova u Hrvatskoj. Pristupačna kupovina, bogat izbor najraznovrsnijih artikala te odlična prometna povezanost, samo su neke od ključnih značajki ovog novog, sve popularnijeg oblika kupovine. U STOP SHOP retail parkovima možete pronaći sve što vam je potrebno – od odjeće i sportske opreme, do opreme za kućne ljubimce i elektroničkih uređaja. Osim toga, tu su i drogerije, punionice za električna vozila, besplatan Wi-Fi, prostrane zelene površine te igrališta za najmlađe, čime je osigurano da cijela obitelj uživa u posjetu omiljenoj shopping oazi.

Najbolju proljetnu kupovinu možete obaviti na 13 lokacija diljem Hrvatske – Osijek, Valpovo, Našice, Kaštel Sućurac, Ludbreg, Velika Gorica, Gospić, Daruvar, Vinkovci, Labin, Pazin, Čakovec i Đakovo. Neovisno o tome gdje se u Hrvatskoj nalazite, očekuje vas bogat izbor trgovina i jednostavna, pristupačna kupnja. Dođite i otkrijte što sve STOP SHOP nudi već ovoga proljeća!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije