Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kao što se Europa malo zanima za stvari u Hrvatskoj, tako ni Hrvate ne zanima čime se bavi Europa

20.04.2024. u 17:50

Neprirodnim prekrajanjem izbornih jedinica sve je napravljeno kako bi se osigurala pobjeda HDZ-a

Komentara 9

HE
Helios
19:52 20.04.2024.

Hrvatska je nekada bila bogata zemlja ali sve je siromašnija zbog korupcije i nepotizma

PO
Poganec
20:21 20.04.2024.

Nerazumijem sto smo mi ocekivali od EU dobili smo potporu za siromasne i sto imamo ocekivati,potporu su upotrebili sa javne sluzbe i sada imamo sto smo i zasluzili …..

AB
allain.biger
18:25 20.04.2024.

Vi kaj ste se doselili u ZG vas ne zanima EU, ali nama koji smo Zagrepcani i stoljecima ovdje nama treba EU i zanima nas. Uvjek smo bili konektirani na Njemacku, Austriju, Svicarsku... Tako da smo potpuno dva razlicita svijeta vi dok ste uzivali na svom kamenjaru mi skijali po Austriji, Italiji i Svicarskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije