Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radovi

ZET sutra započinje radove u centru Zagreba, otežano će se prolaziti od Draškovićeve do Palmotićeve

Jurišićeva ulica - Postavljanje adventskih ukrasa
Sanjin Strukić/PIXSELL
05.05.2024.
u 10:14

Radovi sutra počinju i na jugu Zagreba.

Jurišićevom ulicom, na dijelu od Draškovićeve do Palmotićeve će se od ponedjeljka 6. svibnja od 8,00 sati do četvrtka 16. svibnja do 20,00 sati izvoditi radovi na zamjeni dijela postojeće i izgradnji nove kabelske mreže ZET-a.

"Molimo da posebnu pozornost obrate pješaci, zbog građevinskih strojeva i opreme u zoni radova. Napominjemo da će cijelo vrijeme radova biti omogućen ulaz i izlaz u stambene i poslovne objekte u Jurišićevoj ulici. Tramvajski promet odvijat će se nesmetano." navodi se u obavijesti iz grada.

Radovi sutra počinju i na jugu Zagreba. Zbog radova na izgradnji nogostupa i oborinske odvodnje te uređenju kolnika, Lipnička cesta na dijelu od Ulice Mrzlo polje do Ulice Ravnice će od ponedjeljka, 6. svibnja od 8,00 sati do petka, 6. rujna do 18,00 sati biti zatvorena za promet.

Obilazni pravac:  Lipnička cesta - Gornjodragonožečka ulica – Havidička cesta – Vidov kut – Lipnička cesta i obratno

GALERIJA  Ovo će biti novo središte Zagreba 2026.: Pogledajte kako napreduju 80 mil. € vrijedni radovi

Jurišićeva ulica - Postavljanje adventskih ukrasa
1/39

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije