Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon intervjua u Večernjem

HDZ prozvao Borzan: Kako u Europi gledaju na 'progresivnu' zastupnicu koja se klanja Milanoviću?

Zagreb: Biljana Borzan dala izjavu medijima
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
03.05.2024.
u 17:09

Zadivljujuća je ta ljevičarska lakoća dvostrukih kriterija i licemjerja, komentirali su iz HDZ-a na službenom profilu stranke

Danas je na portalu Večernjeg lista objavljen intervju sa zastupnicom Europskog parlamenta iz redova SDP-a Biljanom Borzan, a već nekoliko sati kasnije na društvenim mrežama se oglasio HDZ koji je prozvao Borzan, ali i njenu stranku, za "ljevičarsko licemjerje".

Naime, Borzan je u intervjuu komentirala rezultate parlamentarnih izbora u kontekstu stava Europe, te je tom prilikom kazala da "sve demokratske snage u Europskom parlamentu gledaju negativno, gotovo skandalozno" na potencijalnu koaliciju jedne od vodećih stranaka u državi s ekstremnom desnom opcijom.

Iz HDZ-a su javno pitali Borzan, uz liberalnu upotrebu emojija zastava i heštegova, "Kako onda u #EP gledaju na posrnulog partijca Grbina, koji toj istoj “ekstremno desnoj opciji” - kako je naziva gđa Borzan - nudi koaliciju s ljevicom kako bi pokušao spasiti sebe i #SDP".

A dohvatili su se, kako je već uobičajeno, i predsjednika Zorana Milanovića kojeg i dalje nazivaju kršiteljem Ustava. "Kako tek u Europi gledaju na to što se “progresivna” eurozastupnica klanja Milanoviću, što bespogovorno slijedi Kršitelja Ustava koji želi prebaciti u ruski kamp? Koji kao po tekućoj vrpci vrijeđa ne samo manjine, nego i #EU, NATO, cijeli demokratski Zapad. Koji balkanski prostači & svakodnevno nas svađa s civiliziranim svijetom. Zadivljujuća je ta ljevičarska lakoća dvostrukih kriterija i licemjerja" komentirali su iz HDZ-a na službenom profilu stranke.

VIDEO Izjava Andreja Plenkovića u Vukovaru

Komentara 2

Avatar Le-Freak
Le-Freak
23:32 03.05.2024.

Bravo HDZ, pun pogodak. Dosta lijevog licemjerja.

JU
Jure1991
18:07 03.05.2024.

Logika manjinke. Baš svašta. I da, pod hitno ukinuti sva posebna prava manjinaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije