Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVLJA MARCA

Legenda Reala napušta Santiago Bernabeu. Ovo su fantastične vijesti za našeg Luku Modrića

LaLiga - Real Madrid v Sevilla
Foto: VIOLETA SANTOS MOURA/REUTERS
1/6
04.05.2024.
u 11:24

Nakon odlaska Karima Benzeme postao je kapetan Reala, a u dresu španjolskog velikana osvojio je sve moguće trofeje.

Iskusni španjolski branič Nacho Fernández nakon 30. lipnja više neće biti igrač Real Madrida, objavila je španjolska Marca koja je bliska kraljevskom klubu. Nacho je imao veliku želju da se upusti u novu avanturu i to je presudilo da ne završi karijeru madridskom Realu.

GALERIJA Pogledajte murale u čast Luke Modrića

LaLiga - Real Madrid v Sevilla
1/13

Nova destinacija trebala bi prema pisanju Marce biti američki MLS. Kapetan kraljeva ima već brojne ponude koje pristižu sa svih strana svijeta, no 34-godišnji španjolski nogometaš istaknuo je da želi isključivo u Sjedinjene Američke Države. Nakon odlaska Karima Benzeme postao je kapetan Reala, a u dresu španjolskog velikana osvojio je sve moguće trofeje. 

VEZANI ČLANCI:

Ostane li Luka Modrić dio Realove svlačionice u sljedećoj sezoni, trebao bi postati prvi kapetan, što su fantastične vijesti za našeg fantazistu. Naime, Nacho je ove sezone bio prvi izbor za kapetansku vrpcu, zamjenik kapetana trenutno je naš Luka, treći po hijerarhiji Dani Carvajal, a četvrti Toni Kroos.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije