Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUTTOSPORT

Sprema se nevjerojatan rasplet Modrićeve karijere? Europski gigant želi dovesti kapetana Hrvatske

LaLiga - Real Madrid v FC Barcelona
Foto: SUSANA VERA/REUTERS
1/6
03.05.2024.
u 12:11

Za Modrića su otprije zainteresirani Inter Miami, zagrebački Dinamo i neki klubovi iz Saudijske Arabije, ali nije isključen ostanak u Realu gdje bi trebao biti mentor svom nasljedniku Ardi Guleru.

Hrvatski kapetan Luka Modrić igra sjajno unatoč tome što ima 38 godina, ali njegov status u Real Madridu promijenio se pa se tako govori o brojnim klubovima koji su zainteresirani za usluge našeg kapetana. Iz Italije su stigle nove informacije oko zainteresiranog kluba za našeg nogometnog čarobnjaka.

GALERIJA Pogledajte murale u čast Luke Modrića

LaLiga - Real Madrid v FC Barcelona
1/13

Prema pisanju Tuttosporta, Juventus čeka rasplet situacije u Madridu i spreman je ponuditi Modriću ugovor na ljeto, a navodno su zainteresirani i za njegova klupskog kolegu Tonija Kroosa, koji je u sličnoj situaciji kao Luka. Dvojac Realovih veznjaka još uvijek nije dogovorio nastavak suradnje pa stara dama želi iskoristiti situaciju. 

VEZANI ČLANCI:

Za Modrića su od prije zainteresirani Inter Miami, zagrebački Dinamo i neki klubovi iz Saudijske Arabije, ali nije isključen ostanak u Realu, gdje bi trebao biti mentor svom nasljedniku Ardi Guleru. Podsjetimo, hrvatski prvak Dinamo silno želi vratiti Modrića na Maksimir, čak su i zakupili stranicu u Marci kako bi ga privoljeli natrag u Hrvatsku.

Modriću se vjerojatno ne seli u egzotičnu Saudijsku Arabiju poslije 12 godina u Madridu, ali mogao bi razmisliti o selidbi u Torino, Juventus je mnogim slavnim igračima bio privlačna destinacija. 

Komentara 5

SP
spoter
12:36 03.05.2024.

Imam mišljenje Luka treba malo pazit , njegova je karijera bila duga i teško se stjecala da bi se sad izblamirala . Savjet ako postoji mogućnost ostanka u Realu treba ostat , ako ne onda pametno izabrat ,ne treba više igrat i prije ili poslije dovodit se u teške situacije , gdje onaj ko te plaća zahtijeva previše. Moj savjet vrati se u Dinamo ne kao igrač ,već na početku kao savjetnik pa onda pomalo sportski i tako naprijed, svi bi to podržali.

Avatar KmicaSKvarta
KmicaSKvarta
12:34 03.05.2024.

Jedini europski gigant koji će dovesti Modrića će biti Dinamo. 💙💙💙

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije