Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobičan izbor

Mama otkrila koje ‘grickalice’ nosi sa sobom u kino pa zgrozila mnoge: 'Ovo je zločin!'

TikTok
12.05.2024.
u 12:30

Mama tvrdi da je jeftinije ponijeti svoju hranu od kuće, nego kupovati u kinu ili dućanu

Malo kokica, slatkiša ili možda porcija nachosa sa sirom - neki su od brojnih favorita kada su u pitanju grickalice za kino. Međutim, žena imena Joanna Misu, nedavno je šokirala TikTok nakon što je otkrila što je pripremila za obitelj kada su išli gledati film. 

Dok bi mnogi uzeli paket čipsa ili možda vegetarijanske štapiće i voće kao zdraviju opciju, mama troje djece pokazala je kako je pripremila izdašno jelo od salate od jaja. U sada već viralnom videu, koji je pogledan gotovo dva milijuna puta, mamu se moglo vidjeti kako vilicom gnječi šest tvrdo kuhanih jaja, piše The Sun.

VEZANI ČLANCI:

Kad su jaja bila spremna, u zdjelu je iscijedila veliku količinu majoneze, dobro izmiješala - i salata je bila gotova. Da bi doživljaj bio potpun, Joanna je napravila je od toga sendviče sa salatom od jaja od integralnog kruha. ''Pogledajte kako je lijepo! Idemo ih zamotati!'' rekla je u videu oduševljena mama. ''Savršen zalogaj za filmsku večer! Stavit ću ovo u hladnjak prije nego što odemo u kino.''

No iako je Joanna, koja objavljuje pod korisničkim imenom @joannamiss2, ovo možda smatrala "savršenim, ugodnim zalogajem", može se reći da se ne bi svatko 'grickao' isto u kinu. Tisuće užasnutih korisnika društvenih mreža hrlilo je u komentare s potpunom nevjericom, a jedan je napisao: ''Ako u filmovima osjetim salatu od jaja, povraćam po nekome''. "Žao mi je, ali jeste li vi ozbiljni?", upitala je druga osoba. 

Netko drugi je bio potpuno zbunjen, napisavši: ''Znam da su kokice u kinu skupe, ali mogli ste napraviti grickalicu koja ne smrdi ili kupiti čips iz trgovine. Ako ste uspjeli unijeti salatu od jaja, sigurno biste mogli unijeti i čips." Četvrti se zapitao: "Donosite li i tunu samo u slučaju da vaša prva opcija nije otjerala dovoljno ljudi?"

 

@joannamiss2 making egg salad sandwiches for my kids as our snack for the movies tonight! Perfect, cozy, snack,! #f#foryoum#momsoftiktokk#kidt#toddlersoftiktokf#foodf#foodiel#lunchs#snacke#eggt#trendingf#foryoupager#recipei#ideae#eating ♬ original sound - joannamiss2

Otkako je postavljen, isječak je doista postao viralan iz pogrešnih razloga - a jedna korisnica TikToka, @jessminda_, čak je ponovno podijelila video na svojoj stranici. Zgrožena korisnica društvenih mreža izjavila je da bi, ako bi ikad netko sjedio pokraj nje u kinu i uživao u salati od jaja, bez sumnje pozvala osoblje kina.

Nakon što su je brutalno kritizirali zbog njezinog odabira grickalica mama troje djece također je uzvratila oštrim komentarima. Za one koji su inzistirali da im se samo i od pomisli na to povraća, Joanna je ocijenila da je njihova reakcija bila "previše dramatična". ''Puno je jeftinije ponijeti svoju hranu!'', dodala je mama, koja salatu radi redovito. Srećom po Joannu, bilo je i puno drugih koji su bili obožavatelji salate od jaja, koji su joj iskazali podršku. "Svi toliko mrze salatu od jaja, živio sam od salate od jaja kao dijete", napisao je jedan korisnik. ''Neću lagati, otkad su se pojavili tvoji videi, u zadnje vrijeme radim salatu od jaja kao luda", priznala je druga korisnica. 

Slastičar pokazao urnebesnu narudžbu jedne tvrtke: Torta za zaposlenika koji je dao otkaz!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije