Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOTNI INTERVJU: MLADEN ZELENIKA

'Projektirao sam tisuće zdenaca u zemljama Trećeg svijeta, u Vijetnamu me je posjetila i poznata oskarovka'

28.04.2024.
u 14:01

U Pakistanu je bilo dobro dok nije došlo do Islamske revolucije u susjednom Iranu. Odmah su postali netrpeljivi prema Europljanima

Komentara 2

SA
sanikol
17:36 28.04.2024.

Nema komentara? Naravno da nema. Projektirao je tisuće zdenaca u zemljama trećeg svijeta i zaradio milijune. Svi zdenci rade na istom principu i dovoljno je projektirati 2-3 tipa a svi ostali su copy paste. Osim toga zar je taj čovjek sam odlazio po svijetu i nije imao nikakvu ekipuDa je barem spomenuo suradnike.Samo jedan zdenac dnevno značilo bi cca 300 godišnje a tisuće desetke godina. Tko mu je radio istražne radove?

Avatar samočitam
samočitam
14:55 28.04.2024.

Nevjerojatno! Ispod razgovora sa čovjekom koji je projektirao i sudjelovao u stvaranju nekoliko desetina tisuća zdenaca i time omogućio pristup pitkoj vodi milijunima ljudi … ni jedan komentar. Zato se pišu hvalospjevi ispod članaka o polupismenim pohlepnim političarima koji bii upravljali državom bez da imaju ijednu ideju kako ovu državu oporaviti ali zato razglabaju daleku prošlost i nemušto pokušavaju revidirati povijest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije