Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠAHOFONSKI LABIRINT

Pogon Jedinstvo slavi 15 godina: Pripremaju pokusnu akciju 'Panike pod suncem', evo o čemu se radi

Foto: Pogon Jedinstvo
17.05.2024.
u 11:50

U okviru rođendanskog programa Pogona i Močvare događa se nova šahtofonska akcija Damira Bartola Indoša i Tanje Vrvilo, uz sudjelovanje Siniše Labrovića i Vilima Matule

Pogon Jedinstvo i Močvara ove će godine zajedno proslaviti svoje jubilarne rođendane. Dok će Močvara proslaviti 25 godina, Pogon će napuniti svojih tinejdžerskh 15. Tom će se prilikom, u iduću subotu, 25. svibnja, od 14 do 17 sati, otvoriti majska vrata Parainstituta Indoš za pokusnu šahtofonsku akciju "Panike pod suncem" koja će u manifestnom izdanju pokrenuti ekstremni šahtofonski labirint DB Indoša u Velikoj dvorani Pogona Jedinstvo.

U zenitu Panike Siniša Labrović, Vilim Matula, Tanja Vrvilo i DB Indoš dešahtofoniziraju potreseni labirint X1 - X2 - X3 zenitiste-tumbiste-panrealiste Branka Ve Poljanskog od iluzije do zbilje rječice Maje. Bručina, Slatina, Velika Kamešnica, Listovački potok, Čežnja, T.B.C., Na šinama, Ekspres-groblje, Tik-tak kao rak u frak slijede konkretnu poeziju kretanja u labirintskoj logici paradoksa. Fatalna Fata morgana od 720 km. Kad potrošimo kisik, nema života. 

Operacija Mohole rastopit će mračnu komoru i ploču od celuloida. Poljanski, Mohorovičić, Vučićević sa zemljotresne kore Majskih Poljana na prekooceanskoj Meduzi sa šinama vode labirintski put u Braziliju. 

VEZANI ČLANCI:

Porgram Pogona sufinancira Grad Zagreb. Ostala rođendanska događanja potražite na službenim stranicama Pogona i Močvare.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije