Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stručnjaci o društveno-političkom kontekstu Eurovizije

Zabava je postala poligon za različite političke ideje

14.05.2024.
u 19:33

Leinert Novosel: Publika treba reći tko joj se sviđa. Skoko: Uvijek je politika plesala oko Eurosonga, nikad tako otvoreno

Komentara 1

EJ
ejStef
21:48 14.05.2024.

Ovaj puta je žiri odabrao ideologiju i promocije ideologije. Glasovi gledatelja za Izrael i Ukrajinu su politika (većina njih)... Prošle godine je već žiri određivao pobjednika prema dogovoru, gdje je napucao glasove da pobijedi Švedska, ovaj puta je to napravio za Švicarsku. Nakon što im je publika pomrsila planove s Maneskinom, moraju nabiti puno više glasova, zato je sve postalo toliko očito... Kako bismo rekli - iz aviona su vidljivi dogovori i namještanje rezultata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije