Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaporiška oblast

VIDEO Ukrajinske snage uništile najmoderniji ruski sustav protuzračne obrane? Objavljena snimka uništenja

Foto: Screenshot/Twitter
1/2
08.09.2023.
u 16:18

Riječ je o samohodnom lansirnom oružju s radarom 9A317M Telar koji je dio sustava protuzračne obrane Buk M3

Snimka na kojoj se, prema ukrajinskim navodima, vidi uništavanje jednog od najboljih i najmodernijih ruskih sustava protuzračne obrane osvanula je na društvenim mrežama. Riječ je o samohodnom lansirnom oružju s radarom 9A317M Telar koji je dio sustava protuzračne obrane Buk M3.

Sustav je uništio višecijevni bacač raketa ukrajinskih snaga koje tvrde da se uništenje dogodilo u Zaporiškoj oblasti. Uništeni su i lanser 9A316/9A39M1 kao i vozila koja pripadaju Buk sustavu, tvrdi Ukraine Weapons Tracker. Radi se o prvom uništenju ovih komponenti sustava Buk M3 u ratu u Ukrajini, a da za to postoji vizualni dokaz. Ranije su uništena dva radara koji pripadaju istom sustavu, piše Oryx.

VEZANI ČLANCI:

Komentara 19

DU
Deleted user
17:22 08.09.2023.

Samo naprijed hrabri Ukrajinci sve do konačne pobjede nad ruskim agresorom.

DU
Deleted user
20:50 08.09.2023.

Samo tako treba nastaviti sa unistavanjem ruske vojne tehnike i rusima se dobro ne pise .Na kraju ce Ukrajinci izbaciti ruse u Crno more.🤠

BA
BartolomejIV
21:20 08.09.2023.

Slava Ukrajini koja brani Europu od ruske agresije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije