Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
(NE)RADNA NEDJELJA

Pogledajte kako danas rade dućani i šoping-centri

Najavljeno smanjenje PDV-a na brojne proizvode i usluge, hranu, plin, higijenske uloške...
Goran Kovacic/PIXSELL
05.05.2024.
u 09:14

Pojedine trgovine uopće neće raditi, dok su druge odlučile otvoriti samo neke od svojih poslovnica.

Novim Zakonom o trgovini regulirano je radno vrijeme nedjeljama. Zbog toga trgovine i trgovački centri sami određuju koje će nedjelje u godini biti otvoreni za svoje kupce. U nastavku možete provjeriti koje će trgovine i trgovački centri raditi u nedjelju, 5. svibnja. Pojedine trgovine uopće neće raditi, dok su druge odlučile otvoriti samo neke od svojih poslovnica. 

Sve poslovnice Kauflanda zatvorene su ove nedjelje. Isto, tako, zatvorene su sve poslovnice KTC-a. Pojedine trgovine lanca Lidl će raditi, a koje – provjerite OVDJE. I pojedine poslovnice Konzuma će raditi, a koje su trgovine otvorene možete provjeriti na OVOM LINKU.

OVDJE provjerite koje su poslovnice Studenca otvorene ove nedjelje. Na OVOM LINKU možete pronaći popis otvorenih poslovnica Spara. Koje su trgovine lanca Plodine danas otvrene možete provjeriti OVDJE.

Kako rade dućani Eurospina možete vidjeti na OVOM LINKU.

Što se tiče šoping centara, ove nedjelje ne rade Westgate, City Center One East i West, kao ni onaj u Splitu, Z centar, King Cross, Designer Outlet Croatia…

U Areni Zagreb, Avenue Mallu, Importane Centru, splitskom Jokeru, rijčkom Tower centru i osječkoj Portanovi ne rade trgovine, ali rade neki drugi objekti, prenosi N1.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije