Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Nikakve zavjere ovoga svijeta ne mogu preživjeti doticaj s ljudskošću i iskrenošću kakvu je ovih dana pokazao Joe Biden

11.05.2024. u 09:16

Kad već toliki ljudi imaju snažno formirano mišljenje o Bidenovoj navodnoj senilnosti, i o tome da netko drugi upravlja njime iz sjene, bilo bi dobro da se barem malo informiraju o tome tko je uopće taj čovjek, aktualni predsjednik Sjedinjenih Američkih Država.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Hadezeovac iz Šumadije
Hadezeovac iz Šumadije
11:14 11.05.2024.

Ono što sam ja vidio na televiziji: Biden ne razlikuje svoju ženu od svoje sestre, ne zna u kojoj je dvorani, ne zna u kojem je gradu, ne zna u kojoj je saveznoj državi, ne zna na kojoj je hemisferi, ne razlikuje predsjednika Vijetnama od predsjednika Meksika, ne zna sam sići s pozornice, ne zna ući u službeni auto kad je auto na metar od njega, ne zna u kojem je smjeru Bijela kuća kad stoji na tri metra od nje, ne zna sam sići s bicikla, ne zna kad je bio podpredsjednik, ne zna tko je sada podpredsjednik, ne zna da više nije senator, ne zna koje mu je godine preminuo sin, rukuje se s nevidljivim osobama, komunicira s davno umrlim europskim državnicima, ali se i dalje dobro sjeća djevojčica od 12 godina. Ali dobro, ovo je sve navodno, ipak je on duša od čovjeka i zavjera je misliti da netko drugi donosi odluke umjesto njega.

Avatar Barbie 💋
Barbie 💋
21:15 11.05.2024.

Ahahahaa...ljudskost i iskrenost u politiĉara 🤣😂

BI
billynik
12:49 11.05.2024.

I napiše ovakav tekst bez imalo srama, taj senilni starac na duši ima više nevini žrtava nego 10 tobožnji diktatora po zapadnim standardima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije