Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grbin ostaje sam

Analitičari: Antihadezeovska koalicija sve manje izgledna

04.05.2024.
u 10:21

Sa samo jednim mandatom manje Davor Bernardić je dao ostavku, i to još u izbornoj noći, a Grbin dva tjedna nakon izbora pokušava složiti većinu. Da nije bilo ulaska Zorana Milanovića u kampanju, Grbinov rezultat bio bi puno gori. Ovako još samog sebe održava na životu jer dok postoje makar i teoretske šanse da se nešto složi, smatra da ne mora dati ostavku – zaključuje Mamić

Komentara 22

EJ
ejStef
10:48 04.05.2024.

Ma od početka kampanje Grbin zapravo glumi stand-up komičara sa svojim nastupima gdje pokušava biti duhovit, a ispada smiješan. Vrhunac skeča je uvijek; joj ne smijem reći njegovo ime... Na kraju je jedini narativ bio (i ostao) zločesti HDZ. Potpuno bezidejno, nisu uspjeli nametnuti niti jednu temu, čak su se upecali na kravu, pa je krava (tj. bik) bio više u kampanji od bilo kakvog programa... Kako je bilo u kampanji, tako je i nakon izbora, ništa se nije promijenilo, samo sada to izgleda još jadnije i bezidejnije. Kada slušate Grbina, Ahmetović, Puljak i slične, to ne liči na bodrenje svojih birača ili članova, to liči na deluzije... Zar nema više u tom SDP-u neki kvalitetan čovjek? Činilo se da su zaključili da im Grbin ne treba, pa su ga žrtvovali, no sve se više čini da niti nisu imali nekog drugog.

BI
billynik
11:16 04.05.2024.

A kad je to bila izgledna?

EB
EBERT
10:38 04.05.2024.

Hrvati. svoje odgovorili kad su bili izbori.To im mora biti dovoljno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije