Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEČANI ZABILI

VIDEO Pogledajte kako je Rujevica eruptirala nakon što je Pjaca zabio 'svom' Dinamu

Rijeka i Gorica susreli se u 31. kolu SuperSport HNL-a
Nel Pavletic/PIXSELL
05.05.2024.
u 20:51

Pjaca je precizan s bijele točke, Nevistić je pročitao stranu, ali vatreni sjajno puca i dovodi domaću momčad u vodstvo.

U ovim trenucima Rijeka i Dinamo na prepunoj Rujevici igraju derbi sezone koji bi mogao odlučiti prvaka Hrvatske. Nakon prvog poluvremena koje nije ponudilo previše, drugi dio je počeo puno zanimljivije, a Rijeka je povela u 49. minuti pogotkom bivšeg dinamovca Marka Pjace. 

VEZANI ČLANCI:

Dinamov branič Pierre-Gabriele čini prekršaj na Pašaliću i mađarski sudac pokazuje na bijelu točku. Pjaca je precizan s bijele točke, Nevistić je pročitao stranu, ali vatreni sjajno puca i dovodi domaću momčad u vodstvo. To je naravno izazvalo pravu erupciju odiuševljenja na Rujevici.

Video pogotka možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar CUBE
CUBE
03:11 06.05.2024.

Rijeke pravde dolaze, prvak dolazi gdje mu je i mjesto, na vrh

MA
Maui
02:02 06.05.2024.

Erumpirala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije