Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBRALI OVACIJE

VIDEO Livaković i Džeko svjedočili drami u Istanbulu, pogledajte reakciju navijača kada su ih vidjeli

Screenshot: Sportklub
03.05.2024.
u 23:30

Kod prednosti Monaca 63-62 Fenerbahce je imao napad za pobjedu i plasman na završni turnir koji će se igrati u Berlinu 24. i 26. svibnja, ali Scottie Wilbekin je promašio polaganje pet sekundi prije isteka vremena

Košarkaši Monaca uspjeli su poravnati omjer u pobjedama u četvrtfinalu doigravanja Eurolige protiv Fenerbahcea na 2-2 svladavši turskog velikana na njegovom terenu sa 65-62 u četvrtoj utakmici igranoj u petak te izboriti odlučujuću utakmicu na domaćem parketu za pet dana.

Kod prednosti Monaca 63-62 Fenerbahce je imao napad za pobjedu i plasman na završni turnir koji će se igrati u Berlinu 24. i 26. svibnja, ali Scottie Wilbekin je promašio polaganje pet sekundi prije isteka vremena. Nakon minute odmora domaći čak nisu uspjeli niti napraviti prekršaj kako bi još jednom došli do lopte već su gosti prešli čitav teren prije no što je Donta Hall zakucao u zadnjoj sekundi za konačnih 65-62.

Elie Okobo je sa 13 koševa bio najefikasniji kod Monaca dok je Marko Gudurić ubacio 14 za Fenerbahce. Inače, na tribinama u Istanbulu bili su i nogometaši Fenerbahčea, među kojima su bili hrvatski reprezentativni vratar Dominik Livaković i BiH-napadač Edin Džeko. Kad su se pojavili na velikom ekranu u dvorani, publika ih je pozdravila glasnim ovacijama.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

U četvrtak su pete utakmice izborili i grčki velikani Olympiacos i Panathinaikos protiv Barcelone, odnosno Maccabija, pa je jedini sudionik završnog trnira i dalje branitelj naslova Real iz Madrida koji je s uvjerljivih 3-0 u pobjedama izbacio Baskoniju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije