Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČIVAO U MIRU

Velika tragedija potresla susjedstvo: Dječak krenuo na utakmicu i poginuo u teškoj prometnoj nesreći

Pixabay
03.05.2024.
u 08:41

Također, utvrđeno je da je maloljetna osoba izgubila život u automobilu marke Fiat, u kojem je bila suvozač.  Kamionom Volkswagen upravljao je M.T. iz Modriče. Prometna nesreća se dogodila jučer ujutro u 8:15 na magistralnom putu Doboj-Derventa.

U Bosni i Hercegovini, odnosno Živinicama, jučer ujutro došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je život izgubila jedna maloljetna osoba, javljaju BiH mediji. Klub FK Tekstilac je potvrdio da se radi o igraču iz njihove omladinske škole, maloljetnom Danijelu Đaliću. Kako je priopćeno iz Policijske uprave Doboj, došlo je do sudara putničkog i teretnog vozila, nakon čega je promet na putu prema Doboju obustavljen radi policijskog uviđaja.

GALERIJA Prepoznajete li legendu u šetnji Zagrebom?

1/7

FK Tekstilac se oglasio na svojoj Facebook stranici povodom ove velike tragedije.

- Danas je jedan od najtužnijih dana u povijesti našeg kluba. Umjesto priopćenja o odigranim utakmicama i novim nogometnim podukama, naš klub i omladinski pogon prožela je neizmjerna tuga. U prometnoj nesreći smrtno je stradao član našeg omladinskog pogona Danijel Đalić – napisali su iz Tekstilca i dodali:

- Putujući iz Sočanice s ocem na utakmicu omladinaca Danijel je smrtno stradao u dresu voljenog mu Tekstila. Zbogom dragi naš Danijele, neka te čuvaju anđeli na nebu, a neutješnoj obitelji izražavamo duboku sućut u ovom teškom trenutku – zaključili su iz Tekstilca.

VEZANI ČLANCI:

Također, utvrđeno je da je maloljetna osoba izgubila život u automobilu marke Fiat, u kojem je bila suvozač.  Kamionom Volkswagen upravljao je M.T. iz Modriče. Prometna nesreća se dogodila jučer ujutro u 8:15 na magistralnom putu Doboj-Derventa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije