Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMO SLAVIO

Sopić nakon teškog poraza: 'Sveli smo ih na mrvice, ali utakmica se okrenula nakon majstorije Petkovića'

Rijeka i Dinamo sastali se u 33. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/80
05.05.2024.
u 22:06

"Znali smo od početka da će biti teško i da će oni ići na pobjedu. Mi smo također došli pobijediti premda je izostala bolja izvedba. Ipak, odlučuje koncentracija, a moram pohvaliti i majstoriju Brune. Sada imamo lijepu prednost i drago mi je zbog svih što smo se vratili", rekao je Petar Sučić

Dinamo je preokretom slavio u derbiju s Rijekom te tako pobjegao na četiri boda prednosti i na korak do obrane naslova prvaka. Najprije je Marko Pjaca zabio iz penala za veliko slavlje na Rujevici. Dinamo nikako nije mogao do prave prilike. Međutim, jedna je bila dovoljna, a Bruno Petković je iskoristio slobodni udarac za izjednačenje. Pred kraj susreta u igru je ušao Arber Hoxha i izvrsnim prodorom u kazneni prostor zabio za 2:1. Nakon utakmice ishod su komentirali igrači i trener Rijeke Željko Sopić.

"Mislim da smo dobro igrali i dominirali većinu utakmice. Vodili smo, ali nesretno i nespretno smo izgubili. Bio je čudan osjećaj. Prvu sekundu mi je laknulo jer sam promašio dva penala. Instinktivno sam krenuo slaviti, ali nakon toga sam zbog svega što mi je Dinamo dao i respekta sam stao. Imamo još važne utakmice u Kupu i prvenstvu. Pokazali smo da se protiv njih može igrati i mislim da možemo biti optimistični uoči finala", rekao je Marko Pjaca.

VIDEO Organizirano gledanje utakmice Rijeka - Dinamo uz stadion Maksimir

"Znali smo od početka da će biti teško i da će oni ići na pobjedu. Mi smo također došli pobijediti premda je izostala bolja izvedba. Ipak, odlučuje koncentracija, a moram pohvaliti i majstoriju Brune. Sada imamo lijepu prednost i drago mi je zbog svih što smo se vratili. Dat ćemo sve od sebe da prednost ostane ista, ako ne i veća, pa da na kraju slavimo novu titulu", kazao je Petar Sučić.

"Čestitam Dinamu na pobjedu. To je nogomet i lopta je okrugla. Trebali smo više napraviti pošto smo Dinamo sveli na mrvice. Imali su dva udarca u okvir, ali utakmica će se zaboraviti, a pamtit će se rezultat. Ponosan sam na svoje dečke i čestitam im na borbi. Kada Petković zabije utakmica se mijenja. Nema smisla analizirati sad previše. Pokazali smo kako se igra nogomet protiv vrhunske momčadi poput Dinama. Sve ćemo napraviti da pobijedimo u posljednje tri utakmice i finalu Kupa", zaključuje Željko Sopić.

GALERIJA Dinamo preokretom slavio na Rujevici! (2:1) Plavi su na korak do naslova

Rijeka i Dinamo sastali se u 33. kolu SuperSport HNL-a
1/80

 

Komentara 8

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
22:27 05.05.2024.

S ovakvim sucem i hajduk bi bio prvak...e moja rijeko, koliko vam pomogao i opet nista. a te mrvice ostavi za svoju upravu s kojom ces ih pokusati ocarati...

FR
freeshooter
23:02 05.05.2024.

...e moj Sopiću, puno pričaš, varljiva ti tvoja premoć, i mogu tebi biti mrvice, no to su potezi velikih igrača i velikog kluba, kada treba i kada je najvažnije... mogu samo reći, nedjelja u 21:30... dinamo stari/novi šampion... ale, ale dinamo ale...

KO
KondorGoc
22:53 05.05.2024.

Kaže statistika udaraca na strani Rijeke ali kamo su ti silni udarci, u stratosferu. Djelitelj pravde ispod razine HNL sudaca. Dinamo pobjedio na iskustvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije