Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTIČE MU UGOVOR
Povratak na članak

Rakitić želi Modrića u Saudijskoj Arabiji: 'Zvat ću ga istog trena i nagovoriti'

Rakitić je tijekom zimskog prijelaznog roka ostvario transferi iz Seville u Al Shabab. Kako je njegova uloga u andaluzijskom klubu bila u silaznoj putanji, bivši vatreni odlučio se za novi izazov

Komentari 1

CA
canon60
11:45 24.04.2024.

Svaka vam čast obojici za igre za Hrvatsku ali zar vam nije dosta bogatastva? Zar baš morate u Arabiju? Bilo bi puno plemenitije da odigrate sezonu, dvije za zemje iz kojih ste potekli. Za mlađe naraštaje bi bio neprocjenjiv doživljaj i iskustvo vidjeti vas uživo. Rakitić je i izjavio da želi završiti karijeru u FC Möhlin ali čisto sumnjam da je to i mislio. Lova je danas za mnoge ipak broj jedan.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.