Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI VATRENI
Povratak na članak

Rakitić o mogućem dolasku u Hajduk: Imam posebnu vezu, Split je moj grad... Nikad se ne zna

- Ali sve to što sada vidim, kao što se vratio Perišić i svi ostali, je jako dobro. U svemu što mogu pomoći Hajduku i hrvatskom nogometu, rado ću učiniti. Ako to ne može biti na travnjaku, možda bude s neke druge pozicije. Uvijek ću biti na raspolaganju.

Komentari 3

BS
Berekin ST
13:08 17.04.2024.

Bilo bi lipo da dodje u Hajduk, da Modric dodje u dinamo, da Perisic ostane ali koliko je to realno... nije to radi njihovog doprinosa na terenu koliko da budu uzor mladjima. U hrvatskim klubovima prvenstveno je problem upravljanja i skautiranja.

VL
OS
osijek68
17:28 17.04.2024.

Rakitic o dolasku u Hajduk: Nikad se ne zna, ali jos sam premlad za Hajduk, nemam ni 40. A nisam ni nogu slomio. Vidjet cemo, tko zna

VL
Avatar argus100
argus100
13:10 17.04.2024.

Hah, nada umire posljednja. Mislim da bi im najbolje bilo okupiti u klub repku iz 98.I oni bi bili bolji od današnjeg sastava.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.