Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE DOBRO

Ozlijedio se važan igrač hrvatske reprezentacije! Propušta li Euro? Izgledalo je jako ozbiljno

Susret Egipta i Hrvatske u finalu ACUD kupa
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
03.05.2024.
u 21:51

Hrvatska nogometna javnost i navijači sada strepe i zbog mogućih ozljeda koje su uvijek moguće ovako kasno u klupskoj sezoni.

Nešto više od mjesec dana ostalo je do prvog nastupa hrvatske nogometne reprezentacije na Euru 2024. u Njemačkoj. Točnije, 15. lipnja od 18 sati na Olimpijskom stadionu u Berlinu vatreni će otpočeti svoju kampanju protiv Španjolske. Jasno je, svi oni igrači na koje će računati izbornik Zlatko Dalić sada hvataju zadnje obrise forme pred početak priprema s reprezentacijom, već krajem ovoga mjeseca u Rijeci.

No, hrvatska nogometna javnost i navijači sada strepe i zbog mogućih ozljeda koje su uvijek moguće ovako kasno u klupskoj sezoni. Jedna takva dogodila se ovoga petka u dvoboju Torina i Bologne u 35. kolu talijanske Serie A. Konkretno, igrala se 28. minuta, a Nikola Vlašić morao je napustiti travnjak zbog problema s preponom.

Vlašić je glavom skrenuo jednu loptu koju mu je poslao vlastiti suigrač, a onda se spustio na travnjak i dao pokret rukama koji je simbolizirao da neće moći nastaviti igru. Na koncu se pridigao, ali i šepajući izašao s terena.

O tome što je zapravo s Vlašićevom preponom više će se znati u narednim danima, ali po prvom pogledu, dade se zaključiti da je stvar bila poprilično ozbiljna. Izbornik Zlatko Dalić svakako će računati na Vlašića za Euro, a hoće li se hrvatski ofenzivni veznjak oporaviti i spremiti za to natjecanje u idućim tjednima, ostaje za vidjeti.

Komentara 6

DE
Dex
00:04 04.05.2024.

Važan? Da nije bilo Dalića nebi taj reprezentacije vidio .......

BI
billynik
01:08 04.05.2024.

Po čemu je on važan igrač?

XY
XYZ52
20:56 04.05.2024.

Glavno je da su Kova, Broz I Luka zdravi. Kada se oni rastrče terenom na EU prvenstvu, letiti će perje na sve strane, kao i dosada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije