Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pljušte komentari

Navijači ogorčeni zbog izrazito lošeg Hajduka: 'Najveća sramota ikada viđena! Vi ste klauni jedni'

Split: Torcida za vrijeme utakmice Hajduk i Dinamo
Zvonimir Barisin/PIXSELL
05.05.2024.
u 19:47

Nakon dvije ligaške pobjede u nizu bio je ovo novi poraz Splićana koji su na trećem mjestu ljestvice. Varaždin se popeo na šesto mjesto, a ujedno je Varaždin dobio četvrti puta na posljednjih pet gostovanja.

U prvom nedjeljnom susretu 33. kola HNL-a nogometaši Varaždina su na Poljudu, gdje su se vratili domaći navijači nakon odrađene kazne, svladali splitski Hajduk 1-0 (0-0). Pogodak vrijedan tri boda za Varaždin je postigao Domagoj Drožđek u 67. minuti. Nakon dvije ligaške pobjede u nizu bio je ovo novi poraz Splićana koji su na trećem mjestu ljestvice. Varaždin se popeo na šesto mjesto, a ujedno je Varaždin dobio četvrti puta na posljednjih pet gostovanja.

Navijači Hajduka očekivano su nezadovoljni novim porazom bijelih, komentari pljušte sa svih strana.

- Svaka čast navijačima, jedino pozitivno što može biti

- Ima li kakvih naznaka da ćemo prestati skidat gaće i da ćemo dobiti trenera s licencom?

VEZANI ČLANCI:

- Dok ne dođe trener koji neće trpjeti zvjezdice i klince od 19 godina koji rade što hoće kao da su pet puta Ligu prvaka osvojili, dobro će bit ako budemo i treći dogodine

- Najveća sramota ikad viđena. Svaka vam čast na tome i hvala vam za ništa! Vratite pretplatu svim vjernim navijačima, jer su oni jedini koji predstavljaju Hajduka i žive za njega. Klauni jedni! Čestitke Varaždinu! 

- Jedino što je dobro u svemu ovome je da ne možemo biti gori od ovog

- Nemojmo se nazivati velikim klubom...Tolike godine parodije od rezultata u eRuropi, tolike godine u prvenstvu sprdačina,zadnji ozbiljniji rezultati 94/95...Sa ovakvom strukturom i mentalitetom nećemo biti prvaci još 20 godina -  neki su od komentara razočaranih hajdukovaca.

Ključne riječi

Komentara 13

JO
jozakontra
20:59 05.05.2024.

a ja mislio da su krivci mamic, dinamo, hns i franjo tuđman - kaj je sad ovo?

NI
niko63
20:33 05.05.2024.

Pa zar nije kriv Mamić i HNS?

PR
prajdali100
21:18 05.05.2024.

Polako,polako,ne treba brzati sa zaključcima.A što ćemo sa HNS-om,Mamićem,Šukerom,stranim sucima...? Sve je ovo jedna velika urota protiv fenomenalnog Hajduka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije