Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MANIJAK JE LOCIRAN

Frapantne prijetnje poznatom treneru potresle regiju: 'Oteli smo ti kćerku, donesi 20 tisuća eura...'

Screenshot: Youtube
03.05.2024.
u 19:22

Pripadnici podgoričke policije identificirali su broj telefona s kojeg je upućen sporni poziv oštećenoj i utvrđeno je da je vlasnik broja maloljetno lice staro 13 godina,

Nije napeto u završnici nogometne sezone samo u Hrvatskoj. Jer, i nogometno prvenstvo Crne Gore ulazi u dramatičnu završnicu. Tamo je četiri kola prije kraja na prvom mjestu FK Dečić s tri boda više od podgoričke Budućnosti i pet više od treće Sutjeske. A prava drama odvija se i izvan terena, kako javljaju crnogorski mediji.

Naime, treneru Budućnosti, Ivanu Brnoviću i njegovoj obitelji prijeti jedan - maloljetnik. Kako su javili iz Odjeljenja sigurnosti u Podgorici, maloljetnik star 13 godina upućivao je prijetnje koje je Brnović odmah prijavio policiji. Portal Radio Televizije Crne Gore piše da je ključne korake, odnosno prijavu 13-godišnjaka poduzela Brnovićeva supruga, a procurili su i šokantni detalji poziva kojeg je maloljetnik sa zaštićenog broja telefona uputio Brnoviću.

- Oteli smo ti kćerku. A sad nam donesi 20 tisuća eura ili ćemo je ubiti - opisala je Brnovićeva supruga poziv koji je zaprepastio njenu obitelj.

- M.B. je odmah po pozivu utvrdila da se njena kćerka nalazi u obiteljskoj kući, na sigurnom, te je pristupila u službene prostorije Odjeljenja sigurnosti Podgorica kako bi prijavila slučaj. Poduzimajući mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja cjelokupnog događaja, pripadnici podgoričke policije identificirali su broj telefona s kojeg je upućen sporni poziv oštećenoj i utvrđeno je da je vlasnik broja maloljetno lice staro 13 godina, a s kojim se u trenutku pozivanja, nalazilo još jedno maloljetno lice, iste starosne dobi - navodi se u priopćenju podgoričke policije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije