Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERAS OD 19:30

Dobre vijesti: Svi u Hrvatskoj mogu gledati derbi Rijeke i Dinama, evo gdje

Rijeka i Dinamo sastali se u 17. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/5
05.05.2024.
u 09:50

Sve utakmice domaćeg nogometnog prvenstva prenosi MaxSport 1, no večerašnji derbi moći će se gledati i na HTV-u 2. Emisija Stadion počinje u 19 sati.

Rijeka i trenutačno vodeći Dinamo danas u 19:30 igraju derbi na Rujevici u kojem bi mogla pasti odluka o prvaku SuperSport HNL-a. Susret 33. kola Dinamo dočekuje s bodom prednosti u odnosu na drugoplasiranu momčad i domaćina nedjeljne utakmice na Rujevici. 

Rujevica će, dakako, biti puna "do čepa" i očekuje nas fantastična atmosfera. A za sve koji ne mogu na utakmicu ima i jedna dobra vijest.

Sve utakmice domaćeg nogometnog prvenstva prenosi MaxSport 1, no večerašnji derbi moći će se gledati i na HTV-u 2. Emisija Stadion počinje u 19 sati.

Danas su reflektori samo na dečkima u bijelom i plavom, na igračima Rijeke i Dinama pred prepunom Rujevicom. Pred nama je pravi festival nogometa koji će, nadamo se, festivalski i završiti, bez nekakvih repova, bez incidenata s rezultatom koji momčadi zasluže po prikazanom na travnjaku u tih 90 minuta. 

Znamo da na udaru neće biti naša sudačka organizacija, jer i ovaj derbi sudit će strani suci koji su u ovoj sezoni na tih nekoliko utakmica bili izuzetno kvalitetni. Želimo uživati u pravoj viteškoj borbi, u dobroj utakmici u kojoj Rijeka mora pobijediti, a Dinamo može i remizirati jer bi tako ostao na vrhu. 

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije