Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKAJU GA OVACIJE

Dinamo nazvao bolesnoga Georga Kocha, doznajemo što su dogovorili!

ARHIVA Zagreb: Nogometaši Dinama prošetali modnom pistom u novim dresovima
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/4
05.05.2024.
u 10:56

Predstojnik Ureda predsjednika Dinama Sanjin Španović čuo se s Kochom, Nijemac je emotivno reagirao i pristao doći! No, prvo mora uskladiti termine kemoterapija, pa ćemo tek onda saznati na koju utakmicu dolazi

Nogometni svijet, i hrvatski i njemački, u subotu je potresla vijest da je bivši vratar Dinama Georg Koch teško bolestan. U ekskluzivnom intervjuu za Večernji list Nijemac koji uživa kultni status među navijačima Dinama je izjavio: "Prije 12 mjeseci dijagnosticiran mi je rak gušterače i dali su mi šest mjeseci života. Uopće nisam dobro, ali evo, još sam živ. Izgleda da sam stroj koji se ne može pokvariti. Meni je ostalo da se borim svaki dan, to jedino i ostaje kad znate da nemate još puno života.".

No, kada smo pričali s njim, posebno je emotivno govorio o Dinamu, nekoliko je puta i zaplakao kada je govorio o maksimirskom klubu i vremenu koje je proveo u njemu.

"Da me netko iz Dinama pozove, pješice bih došao na maksimirski stadion! Ne treba mi avion. Dinamo mi kuca u srcu, to je klub koji se ne zaboravlja. U tom klubu bilo mi je prekrasno. Koliko mi Dinamo znači, govori i to da ste vi prvi novinari kojima sam otkrio svoju bolest.", rekao nam je Koch.

Na reakciju aktualnog vodstva Dinama nismo trebali dugo čekati. Prije nego smo objavili intervju, u subotu popodne nazvali smo ljude iz Dinama, prenijeli im Kochovu želju, a već nakon sat vremena predstojnik Ureda predsjednika Dinama Sanjin Španović nazvao je Kocha i počeo dogovarati njegov dolazak u Maksimir!

Nijemac je emotivno reagirao i pristao doći, a na koju će utakmicu doći znat će se početkom tjedna, kada uskladi termine kemoterapije. No, jedno je sigurno, Nijemac će ostvariti svoju želju i ponovno doživjeti ovacije maksimirske publike. Publike koja ga je obožavala, koja je imala posebnu vezu s njim.

 
Ključne riječi

Komentara 3

SA
Satnik1111
11:29 05.05.2024.

Velika podrška Kochu.

SN
Senf na kobasicama
14:50 05.05.2024.

Bravo!

Avatar joshan
joshan
22:01 05.05.2024.

tako i treba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije