Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TKO ĆE KOGA...'

Dan do derbija Riječani pucaju od optimizma: 'Jedan rezultat sve bi odlučio, ali to se neće dogoditi'

Nogometaši Rijeke prvi su finalisti hrvatskog Kupa
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/4
04.05.2024.
u 08:00

– Može postojati iznenađenje. Možemo i jedan i drugi istrčati sa sedam igrača - ironično je poručio Željko Sopić pred novinarima na press-konferenciji

Utakmica sezone je pred Rijekom, koja još uvijek ima sve u svojim rukama. Momčad Željka Sopića drugoplasirana je na prvenstvenoj ljestvici s jednim bodom zaostatka iza Dinama, ali pobjedom u nedjeljnom derbiju na Rujevici (19.30) te pozitivnim rezultatima u preostala tri kola osigurat će naslov prvaka Hrvatske. Sopić je u petak poslijepodne na konferenciji za medije najavio krucijalan susret, ponovno u svojem stilu.

– Novinari gledaju sport na svoj način, ja kao sportaš na svoj. Ista priprema bila bi i da smo pobijedili u utakmici protiv Lokomotive. San svakoga je da odlučuje o sebi. Odite 300 km južnije na ribu, pitajte kako bi oni. Svi bi dali 10 godina života da budu u našoj poziciji. Na temelju našeg napornog rada tu smo gdje jesmo. Gledajte, tko će koga, nema tu priče. Bit će bitna taktika, ali igrači na terenu rade razliku. Manje je bitno hoće li Dinamo igrati s tri ili četiri odozada. Dobro smo se pripremili, igramo na Rujevici i pobijedit ćemo – rekao je Sopić pa kratko prokomentirao zdravstveni karton svojeg kadra:

– Sve se može dogoditi do utakmice, ali da je danas utakmica, svi bi igrali.

Možemo li očekivati neka iznenađenja za derbi?, upitali su novinari Sopića.

– Može postojati iznenađenje. Možemo i jedan i drugi istrčati sa sedam igrača.

Sopić još uvijek kao trener nema pobjedu protiv Dinama.

– Da, nemam pobjedu, ali s Goricom sam dvaput uzeo bod na Maksimiru kad smo mi bili zadnji, a oni prvi. Nisam ni Hajduk dobio nikada u životu, dok nisam došao u Rijeku pa sam ih sada dobio tri puta. Bit će kako bude, ja vjerujem u ovu momčad. Jedan rezultat odlučio bi sve, ali to se neće dogoditi. Mislim da sam time sve rekao – zaključio je Sopić.

Nogometaši Rijeke prvi su finalisti hrvatskog Kupa
1/5
Ključne riječi

Komentara 2

CR
crocro
08:53 04.05.2024.

Ovdje ističu pobjedu koja bi odlučila o prvaku. A što ako rezultat bude neriješen, pa svaki dobije bod? A i Rijeka i Dinamo do kraja pobjeđuju. To znači da je Dinamo prvak HNL-a. Prema tome Dinamu odgovara neriješen rezultat a Rijeci ne odgovara.

MO
modovisisajteMaraschino
11:56 04.05.2024.

I hajduk je pucao pa je puknuo ko kokica...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije