Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIM TIM TAGI DIM

Potpuna ludnica zavladala je u press centru tijekom nastupa Baby Lasagne! Pogledajte atmosferu

Foto: Samir Milla
1/12
11.05.2024.
u 23:09

Središnji prostor press centra bio je pretijesan za sve, a najveći show napravili su krvatski novinari, koji su podignuli naše zastave i oduševljeno plesali "Rim Tim Tagi Dim".

U press centru Eurovizije u izložbenom i kongresnom centru MalmöMässan tik do Malmö Arene natjecanje prati više od 1000 akreditiranih novinara, koji su napravili atmosferu kao na nogometnoj utakmici. Najviše se plesalo kada su na sceni bili predstavnici Litve, Španjolske i Grčke, no prava euforija ponovno je nastala kada se pojavio naš Baby Lasagna. 

Središnji prostor press centra bio je pretijesan za sve, a najveći show napravili su krvatski novinari, koji su podignuli naše zastave i oduševljeno plesali "Rim Tim Tagi Dim". A da je Marko itekako popularan najbolje smo vidjeli u razgovoru s austrijskim novinarima, koji sjede pokraj nas. Pitali su nas znači li išta "Rim Tim tagi dim" na hrvatskom, ali i otkrili kako su već počeli gledatti smještaje po Zagrebu u svibnju iduće godine. 

 

VIDEO: Atmosfera na vrhuncu: Cijeli Europski trg plesao uz Baby Lasagnu

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije