Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko to tamo pjeva?

Početni instinkt nije ju prevario! Solinjanka iz showa otišla kući s 5.000 eura

Foto: Nova TV
1/16
03.05.2024.
u 22:30

Na kraju posljednje runde imala je u svom saldu 2.500 eura, no Matea je odlučila riskirati, a kako se prevoditeljica, koja je ostala kao posljednji tajni glas, u finalnom duetu s gošćom panelisticom Zsa Zsom pokazala kao dobar glas, kući je ponijela maksimalnih 5.000 eura.

Solinjanka Matea Katić u prvoj rundi prvog izazova showa ''Tko to tamo pjeva?'' za tajni glas prevoditeljicu kazala je kako je uvjerena da ona dobro pjeva, a taj osjećaj nije ju napustio ni na samom kraju showa. Na kraju posljednje runde imala je u svom saldu 2.500 eura, no Matea je odlučila riskirati, a kako se prevoditeljica, koja je ostala kao posljednji tajni glas, u finalnom duetu s gošćom panelisticom Zsa Zsom pokazala kao dobar glas, kući je ponijela maksimalnih 5.000 eura.

U prvom izazovu ''Playback'' tajni glasovi su pjevali, odnosno otvarali usta na snimljenu matricu, u kojoj dobri pjevači pjevaju svojim, a loši tuđim glasom. U prvoj rundi predstavili su se prevoditeljica, glumac i cvjećarka. ''Mislim da je glumac jako dobro otpjevao, odglumio svaki ton, pa bih rekla da je on pjevač, prevoditeljica ima dobar rad nogom u ritmu, ima tu nešto glazbeno u njoj, ali čini mi se da cvjećarka fejka'' komentirala je gošća Zsa Zsa, dok je Alka Vuica kazala: ''Cvjećarka uopće nije upala u playback, glumac, mislim da je pjevač i da je to njegov glas, a prevoditeljica mi je nekako najsumnjivija.'' Matea je eliminirala cvjećarku koja se pokazala u razotkrivanju kao loš glas i tako joj donijela prvih 500 eura u showu.

1/16

U drugoj rundi nastupali su konobar, fotografkinja i farmerica. ''Mislio sam za fotografkinju da dobro pjeva, ali onda me malo zbunilo kasnije, jer playback nije bio dobar, siguran sam da konobar nije dobar pjevač, a jako mi je dobra bila farmerica, ali mi je falio osmijeh'', komentirao je Luka Nižetić, a Matea je u ovoj rundi eliminirala konobara, koji joj je kao loš glas, donio još 500 eura.
Treća runda prvog izazova nije joj bila tako uspješna. U njoj su nastupali vozačica kamiona, pantomimičar i ulični svirač. ''Vozačica kamiona nije vozačica kamiona, pantomimičar je fenomenalan, ja sam se naježila kako je genijalan, ne znam je li dobar pjevač, ali ga ne bi izbacila, ulični svirač bi mogao biti pjevač'' komentirala je Alka, a Zsa Zsa je dodala: ''Pantomimičar mi je sumnjiv jako. Mislim da njega treba ostaviti. Ono što sam sigurna je da vozačica nema ritma''. Na protivljenje panelista, Matea je ipak eliminirala pantomimičara koji je svojim nastupom sve zadivio, ali i pokazao da dobro pjeva, pa tako natjecateljica u ovoj rundi nije osvojila novac.

U drugom izazovu naziva ''To sam ja'' natjecatelju se pušta video tri tajna glasa koja odabere, a u kojima se nalaze dodatni dokazi koji bi mogli biti od pomoći. Matea je odabrala pogledati videe vozačice kamiona, prevoditeljice i farmerice i na koncu eliminirala vozačicu kamiona koja se pokazala kao loš glas, pa je svoj saldo napunila s još 500 eura.  U izazovu ''Tajni studio'' natjecatelji ponovno imaju priliku pogledati videe odabranih kandidata, a i ovoga puta njihov pravi glas podvrgnut je vokalnoj manipulaciji. Matea je odabrala farmericu i glumca, te eliminirala glumca, koji joj je kao loš glas osigurao dodatnih 500 eura. 

Sljedeći izazov ''Ima slike, nema tona'' natjecateljima nudi mogućnost da na sekundu po prvi puta u emisiji čuju pravi glas tajnih glasova. Matea je odabrala fotografkinju i uličnog svirača, a panelisti su se složili kako fotografkinja zaista zna pjevati. Matea je eliminirala uličnog svirača, te obzirom da se u razotkrivanju pokazao kao loš glas, osvojila još 500 eura. 

U ''Glasoboju'' su nastupala posljednja tri tajna glasa – prevoditeljica, fotografkinja i farmerica, koje su pjevale na matricu sa snimljena dva glasa, jednim dobrim, drugim lošim. ''Ja sam siguran jedino za fotografkinju da zna pjevati, za dotične dvije dame nisam siguran i ovo mi je najteži Glasoboj do sada!'' kazao je Luka, a uistinu, po prvi puta u showu u ovom izazovu ostali su samo dobri glasovi. Matea je u ovom izazovu izbacila farmericu, a u sljedećem, ''Intervjuu'', najprije je ispitivala fotografkinju, pa ju potom eliminirala. Pred kraj posljednje odluke Matea je na svom računu imala 2.500 eura, a kako se odlučila kockati, osvojila je maksimalnih 5.000 eura obzirom da je prevoditeljica pustila svoj dobar glas.

VIDEO Baby Lasagna opet je prvi na eurovizijskim kladionicama

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije