Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJETKO GA VIĐAMO

FOTO Prepoznajete li ovog glumca? Proslavio se ulogom u popularnoj filmskoj franšizi

Foto: Profimedia
1/11
04.05.2024.
u 23:00

Britanca su objektivi kamere ulovili dok šeće londonskim Notthing Hillom, gdje mu društvo obično pravi njegova partnerica, glumica Georgia Groom, s kojom je 2020. dobio kćer Wednesday.

Britanski glumac Rupert Grint (35) postao je mezimac publike svojom ulogom riđokosog čarobnjaka Rona Weasleya u ekranizacijama romana o Harryju Potteru spisateljice J.K. Rowling. Filmska franšiza o malenim čarobnjacima potrajala je 10 godina, od 2001. do 2011., tijekom kojih je snimljeno osam nastavaka. Grint i njegovi kolege Daniel Radcliffe i Emma Watson stekli su svjetsku popularnost, ali Rupert se posljednjih godina skriva od očiju javnosti. 

Sada su Britanca ulovili objektivi kamere dok šeće londonskim Notthing Hillom, gdje mu društvo obično pravi njegova partnerica, glumica Georgia Groom, s kojom je 2020. dobio kćer Wednesday. Tim povodom je otvorio profil na društvenoj mreži Instagram, a na prvoj objavljenoj fotografiji glumac drži novorođenu kćerkicu. Iako na društvenim mrežama nije aktivan, prati ga 5 milijuna obožavatelja.

Foto: Profimedia

Na novim fotografijama Grint pak nosi tamnu odjeću, svoje oči sakrio je iza velikih crnih naočala, a dugu crvenu kosu pokrio je šilter kapom. Njegov današnji imidž gotovo je nezamisliv bez bujne brade koju ima i na recentnim slikama paparazza na koje se nije previše obazirao, ali je svejedno cijelo vrijeme zadržao ozbiljan izraz lica.

GALERIJA: Ljeto je gotovo, a u Dubrovnik još pristižu poznati, u gradu je jedan slavni glumac

1/9

Prvo pojavljivanje u filmu 'Harry Potter and the Philosopher's Stone' odradio je s 11 godina, nakon čega su mu se otvorile bezbrojne mogućnosti u svijetu glume, prije čega je glumio tek u školskim predstavama i bio član lokalne dramske skupine, a kao dijete je želio postati prodavać sladoleda. Međutim, klinac upečatljivog izgleda ipak se odlučuje za glumu, što se ispostavilo kao pun pogodak jer je ulogom Rona Weasleya zaradio nekoliko desetina milijuna funti.

Osim pozamašnog iznosa na bankovnom računu, Rupertu je portret najboljeg prijatelja Harryja Pottera priskrbio nagradu za najboljeg mladog glumca godine 2001., a film je oborio sve rekorde gledanosti i postao nezaobilazni božični klasik. Po završetku snimanja serijala 2011. godine Grinta zahvaća kriza identiteta.

VEZANI ČLANCI:

Naime, on se u godinama snimanja toliko saživio s likom simpatičnog Rona da bez njega više nije vidio smisao. Posljedično se otuđio od školskih prijatelja, uzeo stanku od glume i prioritizirao razuzdan život ispunjen divljim zabavama i uživanjem u alkoholu. Zarađen novac iskoristio je za ostvarenje dječačke želje, kupivši kamion sa sladoledom kojeg dan danas drži u dvorištu svoje kuće. 

Na velikom platnu posljednji put se pojavio prošle godine, u filmu 'Knock at the Cabin' režisera M. Night Shyamalana. Iako i dalje poznat i rado viđen u svakoj ulozi, uspjeh s Ronom Weaslyjem nikad nije ponovio. Danas živi mirnim obiteljskim životom, otac je male kćerkice koju ima s partnericom Georgiom koju je upoznao još 2011. godine.

Podsjetimo, glumac je prije nekoliko godina viđen kako se u društvu prijatelja zabavlja na hrvatskoj obali. Grint je upar dana proveo u Dubrovniku, a posjetio je i Orebić. Pritom mu nije smetalo što ga zaustavljaju na svakom koraku te je rado pozirao sa obožavateljima. 

VIDEO: Baby Lasagna opet je prvi na kladionicama! Ovako stoji njegova konkurencija
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije