Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandalozan potez

Ella Dvornik objavila pa izbrisala video, izgovorila teške riječ! Mnogi misle da ih je posvetila Charlesu

Foto: Bojan Zibar
1/22
08.03.2024.
u 12:57

Influencerica Ella Dvornik napravila je zanimljiv potez – objavila je pa izbrisala video, a mnogi su prokomentirali zanimljive stihove koje je otpjevala.

Popularna influencerica Ella Dvornik često sa svojim pratiteljima na društvenoj mreži Instagram dijeli trenutke iz privatnog života, a ovog je puta snimila video u kojem pjeva stihove svoje nove pjesme. Video je snimila u automobilu te ga je podijelila na svom TikTok profilu. Međutim, ova 33-godišnjakinja ipak se predomislila i obrisala ga s društvenih mreža. 

Ella je pjevala o misterioznom muškarcu, a sudeći po tadašnjem opisu videa, nova pjesma svjetlo dana trebala bi ugledati točno na Dan žena, 8. ožujka. "Idem van, jer ulice, jer ulice, ulice zovu me… 08.03.", stajalo je u opisu objavljenog videa.

– Još je okus na usnama od svih tvojih go*ana koje sam gutala jer sam si vjerovala da još volim te, volim te. Ajde goni se, goni se ti i ta tvoja kuja. Ne želim da znam za vas dvoje. Crknite, odje*ite. Ja znam da si ti sve što ja ne trebam, idem van... – pjevala je Ella Dvornik u izbrisanom videu, a mnogi su se na društvenim mrežama pitali je li upravo te stihove posvetila bivšem suprugu...

Podsjetimo, Ella Dvornik trenutačno je u procesu razvoda od Britanca Charlesa Pearcea, s kojim je provela deset godina u vezi, od toga četiri u braku, a zajedno su dobili i dvije kćeri – Balie i Lumi. Da njezin uskoro i službeno bivši suprug Charles Pearce navodno ponovno ljubi, Večernji list doznao je od izvora bliskom paru. Tada smo od izvora doznali kako je Britanac navodno već neko vrijeme u ljubavnom odnosu s agenticom za prodaju nekretnina Sandom Marušić. Iako je Charles još uvijek u procesu razvoda od Elle, nije gubio vrijeme te je odlučio okrenuti novu stranicu u životu. Čini se da je sreću ponovno pronašao u Hrvatskoj.

1/14

VEZANI ČLANCI: 

 

Samozatajna Sanda vlasnica je agencije Sanevis za prodaju luksuznih nekretnina, a tvrtka joj je registrirana u Balama, gdje i živi. Plavuša je godinama živjela u Zagrebu, a potom se preselila u Istru. Charles i Sanda na društvenoj mreži Instagram prate jedno drugo, a on svojoj, kako se čini, novoj odabranici skoro sve objave označuje sa "sviđa mi se". 

Tada smo kontaktirali Sandu Marušić koja nam je rekla kako se trenutačno nalazi u Švedskoj te da ne može dugo razgovarati. Kratko je dala i svoj komentar u vezi s ljubavnim odnosom s Charlesom Pearceom.

– On i ja nismo u vezi, ali jako smo dobri prijatelji i partneri. Jedino ja znam njegovu situaciju s Ellom – kazala je Sanda kroz smijeh, no ipak, izvor blizak redakciji tvrdio je kako se iza njihova prijateljstva ipak krije nešto više.

1/18

Ako se prisjetimo, domaća influencerica i glazbenica Ella Dvornik nedavno je javnosti obznanila kako je ljubavi i braku s 14 godina starijim Charlesom Pearceom došao kraj. Par je živio u Balama u Istri s dvije kćeri, šest godina starom Balie Dee i tri godine mlađom Lumi Wren. Njihova ljubavna priča započela je kad je 22-godišnja Ella upoznala Charlesa u Londonu, a vjenčali su se na Valentinovo 2019. u Las Vegasu nakon pet godina ljubavi i tri godine zaruka. 

VIDEO: Gdje je danas Stefany Hohnjec? Okrenula se vjeri, a suprug joj završio u pritvoru

Komentara 7

RE
RevizorNovinarstva
13:26 08.03.2024.

Sramotno ponasanje. I takve osobe vi promovirate svaki dan koje su bez imalo odgoja. Nije ni srednju skolu zavrsila i to vi mediji predstavljate kao uzor nasoj djeci. Sramota

Avatar comandante
comandante
15:32 08.03.2024.

drži se ti rodice prezimena... ostavi se pjevanja...ovo je sigurnije

BF
bf23
15:07 08.03.2024.

Reklamiranje osobe koja nije završila srednju školu, i koja je nekakva " influencerica", što god to značila je krajnje neprikladno za neke novine koje se pokušavaju prikazati kao ozbiljne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije